Her på siden kan du hvert år finde en oversigt over eksklusive rabatter og rabatkoder, der kan benyttes på årets absolut største udsalgsdag og shoppingdag, nemlig Black Friday. Denne oversigt bliver opdateret hvert år, så den altid indeholder aktuelle rabatter og datoer. Sådan falder Black Friday de næste par år:

  • 2019: 29. november
  • 2020: 27. november
  • 2021: 26. november
  • 2022: 25. november

Hvad er Black Friday?

Black Friday er oprindeligt en amerikansk tradition, som vi i Danmark langsomt har taget til os. Black Friday falder altid på dagen efter Thanksgiving, som også er en amerikansk tradition der afholdes den 4. torsdag i november måned hvert år. Termet “Black Friday” er blevet brugt siden 1869 om fredagen efter Thanksgiving, dengang lagde det navn til en økonomisk krise. Black Friday som vi kender det i dag opstod dog først i 1960’erne.

Det er den største tilbuddag i USA, og den dag der skyder juleshoppingen i gang. Det er fordi at Amerikanerne i de fleste stater har fri om torsdagen grundet Thanksgiving, og derfor har skolerne valgt også at give børnene fri om fredagen. Også regeringsinstanser vælger at give deres ansatte fri på Black Friday. Det har hurtigt gjort det til en populær juleshopping dag, og er i dag den største shopping dag i Amerika. Nu er Black Friday så småt også begyndt at brede sig til resten af verden, og i Danmark, så har den i de seneste år også været klart den største salgsdag nogenside, og væksten black friday kommer kun til at stige i fremtiden, viser alle prognoser.

Black Friday rabatter oversigt

Vi har gjort det nemt for dig at overskue alle de rabatter der florere rundt på nettet på Black Friday. Du kan i tabellen nedenfor se hvem det er der tilbyder rabatter, hvor stor rabatten er, evtuelts en rabatkode hvis det kræves, hvilken produktkategori webshoppen befinder sig i, og til sidst kan du finde et link direkte til alle rabatterne, så du kan komme direkte ind på forsiden og se de aktuelle tilbud.

WebshopProduktkategoriBlack Friday rabatLink til rabatter
HUMA.dkRengøringSpar 50-70% på udvalgte varerKlik her
GuccaElektronik, film, musikKlik her
2trendy.dkModetøj HerreSpar 20% på altKlik her
Made4men.dkPersonlig pleje mændOp til 50%Klik her
Vandreshoppen.dkOutdoorSpar 20% på alt*Klik her
Helsebixen.dkSundhedSpar 20% på altKlik her
Marjoe.dkSmykker til mændSpar 25% på altKlik her
CoolStuff.dkGadgetsSuper tilbud på 50 produkterKlik her
Rito.dkGarnUdvalgte produkter og 10% rabatkodeKlik her
BilligParfume.dkParfume6% på i forvejen nedsatte varerKlik her

Black Friday 2022

I år falder Black Friday på den næstsidstehverdag i måneden, nemlig fredag d. 25. november. Det er rigtig godt for os danskere, da det er dagen før den dag hvor alle vores lønninger bliver udbetalt. Du kommer dermed ikke til at stå i situationen hvor du ikke har råd til at købe alle julegaverne, mens der er gode tilbud. I år har du med garanti råd til at købe julegaver på Black Friday.

Den store danske interesse for Black Friday og hele tilbudsfesten, er først kommet for få år tilbage. I 2013 begyndte nogle af de første webshops at promovere specielle tilbud under navnet Black Friday. Nu er vi på 9. år med Black Friday i Danmark og alle de store butikker har taget det til sig, og det er ikke unormalt at virksomhederne på denne ene dag, omsætter for mere end de gør resten af en normal måned.

Julegaverne er billigst på Black Friday

Hvorfor skal du køber julegaver på Black Friday? jo af den simple grund at de ikke bliver billigere på noget andet tidspunkt. De bedste tilbud inden jul ligger på Black Friday og efter Black Friday kommer der ikke ligeså gode tilbud før januarudsalget starter. Der er også Cyber Monday, men tilbuddene der er sjældent ligeså gode og omfattende som på Black Friday.

Der er både black friday tilbud i webshop og butikker, og du kan spare helt op til 80% visse steder. For at få rabatten på dine julegaver, skal du være opmærksom på at der nogle steder kræves en rabatkode, når du handler online. Du kan se alle steder der kræver rabatkode i tabellen længere oppe.

Hvilke butikker og webshops holder Black Friday?

Det var online at Black Friday først startede i Danmark, da nogle webshops tog konceptet til sig og promoverede deres forretninger med en Black Friday-kampagne. I 2013 begyndte man at se de første massive tilbud online og de store webshop og butikker hoppede hurtigt med på vognen. I 2019 er det sjette gang at Black Friday for alvor bliver holdt i Danmark, og der er ingen tvivl om at Black Friday er blevet taget godt imod af danskerne.

Butikker

Alle de store dagligvare forretninger og elektronik giganter som Bilka, Elgiganten, Føtex, Wupti, Proshop, Jysk og mange flere følger trop, når Black Friday løber af staben. De har nogle af de bedste tilbud du kan finde og store rabatter på normalt dyre produkter.

Webshops

De store webshops som Komplett.dk, CDON.com, WhiteAway.com, Coolshop med flere var nogle af frontløberne da Black Friday blev introducerede i Danmark første gang. Men vigtigst af alt er at alle de små webshops gør rigtig meget ud af Black Friday, og forsøger at skabe unikke og ekstraordinært gode tilbud, så vi forbrugere vælger at handle hos dem frem for de store spillere. Du kan se i tabellen længere oppe på siden, alle de webshops i Danmark der tilbyder eksklusive rabatter den 29. november 2019

Nye tilbud hele dagen

Forbrugerens rettigheder på Black Friday

Husk Cyber Monday