Om

Velkommen til Danmarks bedste juleside. Her kan du læse om alt hvad der berører julen i Danmark. Du kan finde tips, guides, gaveideer, hvordan du laver juledekorationer, deltage i julekonkurrencer og meget mere på siden. Hvert år finder vi på nye ting at skrive til dig og hjælper dig med at forblive i julehumør helt frem til den 24. december. Hvis du ikke kan lide julen, så anbefaler vi at du hurtigst muligt lukker ned for denne side, for her elsker vi julen.

Om detjul.dk

Julesiden detjul.dk blev startet i november måned 2014, med formålet at hjælpe danskerne med at finde julegaver til deres familie, få danskerne i julehumør, og gøre hjemmet klar til en måned fyldt med jul og hygge. Vi forsøger at besvare alle de spørgsmål du nu kan have omkring julen. Det inkluderer; hvilke julekalendere der kommer i år, hvad skal man give sin familie i julegave, hvor kan jeg købe juletræ og julepynt, alt om julens historie og historiske begivenheder i december og meget mere.

Siden er delt op i 7 hovedkategorier:

  1. Juletræet – Her kan du finde alt hvad der omhandler juletræet. Du kan finde ud af hvor du kan købe det, både online og offline. Der er masser af ideer til pynt, og gode juletræsfødder, der sørger for at træet holder så længe som muligt. Du finde guides til de pæneste julestjerne, julehjerter og julekugler. Vi sørger for at der er alt den information du skal bruge for at få det perfekte juletræ.
  2. Julepynt – I denne kategori kan du også finde en masse guides og tips til julepynt på juletræet, men i langt højere grad er der fokus på julepynt til resten af hjemmet. Hvis du er vild med nisser er der masser af sjove nisser at finde her, du kan finde ud af hvor du får fat i de populære Brammingnisser og andre sjove nisser. Der er masser ideer til hvordan du kan lave din egen julepynt, og endda lave helt gratis julepynt. Det er en af vores vigtigste kategorier, for hvad er julen uden julepynt?
  3. Julemad – Her kan du finde gode opskrifter på alt fra julekager til selve maden der skal laves juleaften. Der er lækre opskrifter, som er flere generationer gamle, på brunkager, vaniljekranse, pebernødder og jødekager. Hvilken sauce skal du lave til ris a la mande? den klassiske kirsebær eller den mere moderne appelsinsauce. Find også ud af hvordan du laver den perfekte and og flæskesteg til din juleaften + alt det obligatoriske tilbehør. Sjove opskrifter på udbredte juletraditioner som “Snemandssuppe” og “Nissepis” kan også findes.
  4. Julegaver – Er grunden til et af de største problemer en hver person har i julemåneden, for hvad skal man købe? Mange i familien laver ikke ønskelister eller også siger de bare at de ikke ønsker sig noget, fordi de har alt hvad de behøver og derfor gør de det umuligt for os andre at finde gaver til dem. Men fortvivl ikke, vi kommer med en masse gode ideer til hvad du kan give til personen uden ønskeliste og personen der har alt. Du kan helt sikkert finde inspiration til julegaveindkøb her.
  5. Julefilm – Denne kategori er for dig der godt kan lide at skabe julestemning ved at se julefilm, eller mangler nogle gode film at vise til dine børn. Vi sørger for at guide dig til alle de bedste julefilm på de store streamingtjenster som; Netflix og Viaplay. Du kan også altid finde en oversigt over alle årets julekalendere, og hvad de handler om.
  6. Julens mærkedage – Det her er en lille fast oversigt vi har valgt at lave, så du kan se hvilke mærkedage der er i løbet af julen og november og december måned. Du kan også læse om historien bag disse dage, hvorfor vi fejre dem og hvad traditionerne er på disse mærkedage. Det er mærkedage som Mortens aften og Luciadag, du bl.a. kan læse om og se hvornår dagene falder hvert år.
  7. Julen 2015 – Denne kategori ændre sig hvert år, så næste år vil den hedde ‘Julen 2015’. Det er en kategori, hvor du kan finde alle de artikler der bliver skrevet det pågældende år, og artikler der kun har relevans for det pågældende år. De gamle kategorier forsvinder ikke, du kan altid finde dem i vores arkiv.

Støt julemærkefonden – det gør vi!

Julemærkefonden hjælper hvert år lidt over 750 danske børn til en bedre hverdag. De hjælper børnene med at genopbygge deres selvtillid og få troen tilbage på dem selv. Den gang julemærkefonden startede, kunne det årlige salg af julemærker finansiere alle julemærkehjemmenes udgifter, men nu dækker salget af julemærker kun 36% af alle de udgifter og julemærkehjemmene er i nu endnu mere afhængige af at du også støtter dem, enten ved køb af julemærkerne hvert år eller ved en fast månedlig donation. Vi har valgt at støtte julemærkehjemmet hvert år, ved at købe julemærker i deres webshop. Størrelsen af beløbet vi støtter med afhænger af antallet af besøgende vores side har, jo flere besøgende jo mere støtter vi med.

Partner sider

Ingen nuværende partnersider.

 

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *