Sponsoreret indhold:

Når man sidder rundt om det fine juletræ juleaften og åbner julegaver, er det hyggeligste at man kan fortælle historier om den gang børnene var små, eller hvordan mor mødte far. Det kan være rigtig nemt at købe julegaver; gå ned i den lokale boghandel eller tøjbutik og køb et gavekort. Modtageren vil sikkert blive glad nok for det, og det er ofte noget de kan få brugt. Et gavekort har lidt fået et ry af at være en upersonlig og nem gave, det samme gælder en konvolut med penge i. Det er en fin gave, men nogle gange vil man rigtig gerne, give noget der fortæller en god historie, eller giver et tilbageblik på et godt minde. En personlig gave kan bringe minder tilbage og sætte gang i snakken i de hyggelige stunder man har til jul. I fremtiden, vil den personlige gave minde modtageren om dig og evt. de gode snakke der er kommet med den.

Den bæredygtige gave

Går du eller modtageren meget op i bæredygtighed, vil en bæredygtig gave være oplagt. Der findes mange gode bæredygtige alternativer til diverse ting og sager man bruger i hverdagen. Man kan gå på jagt efter noget der omstiller hverdagen til at være mere bæredygtig. En drikkedunk i stål vil stoppe forbruget af engangsvandflasker lavet af plastik, og de kan fås i mange forskellige størrelser og flotte farver og designs. Du kan også søge efter ting der er lavet i bæredygtige materialer, som f.eks. naturmaterialer som er udvundet på en bæredygtig måde.

Hos byRavn bruger de vegetabilsk garvet kernelæder fra nordisk kødkvæg. Læderet bliver lavet til diverse accessories, bl.a. bælter, nøgleringe og kortholdere, som du kan se Her. Vælger du at gå den bæredygtige vej kan du toppe gaven af med at pakke den ind i genbrugspapir, eller en gavepose som kan bruges om og om igen.

Den personlige gave

Hvis du har lyst til at give en personlig julegave til ham eller hende kan du Hente gaveinspiration i byRavns store sortiment. Der er store muligheder for at finde gode julegaveidéer til julegaven til ham eller hende. De laver en masse fine accessories, hvor du har mulighed for at få præget personlige tekster på. Selvom det ikke står på listen med julegaveønsker, er det en gave enhver vil blive glad for, da den bliver lavet helt særligt til dem.

Er du på jagt efter julegaver til medarbejdere vil de måske føle sig ekstra værdsat med en accessory som er personliggjort. Hos byRavn laver de firmajulegaver, som f.eks. en nøglering eller en keyhanger med personligt tryk.