De 10 bedste juletræsfødder

af | dec 16, 2023 | Jul 2024, Julepynt | 0 Kommentarer

Det eneste uundværlige juletræspynt er juletræsfoden, uden den kan du ikke få juletræet til at op hjemme i stuen. Juletræsfoden har ikke altid været en del af juletræets pynt, men det er den blevet med tiden. Her har jeg fundet de 10 bedste og flotteste juletræsfødder du kan få.

Skagerak Trip Trap juletræsfod

Trip Trap juletræsfod SkagerakTrip Trap er et Danmarks mest kendte designmærker når det kommer til brugskunst lavet i træ. De formår at lave designs og former der er tidsløse og samtidig i fantastisk kvalitet. Denne juletræsfod fra Trip Trap er uden tvivl den bedste og flotteste juletræsfod du kan få, hvis man blot kigger på design og kvalitet. Den er lavet i Hevea træ der er blevet bejdset får et flot finish. Røret hvor træet skal side i har en diameter på 8 cm og fire skruer der kan spændes ind så træet står stabilt hele december måned.

i samarbejde med PriceRunner

 


Ferm Living juletræsfod

Ferm Living juletræsfodDenne juletræsfod fra Ferm Living, der er kendt for at lave flot og moderne brugskunst, er ikke en juletræsfod der stjæler opmærksomheden fra det andet julepynt. Dog er den stadig utrolig elegant og flot designet. Diameteren på røret er 10 cm og det kan dermed uden problemet holde et 3 meter højt træ stabilt. Ud fra røret gør fire metalstøtter der ikke fylder så meget og derfor skaber mere plads til julegaver under juletræet. En god juletræsfod til prisen.

i samarbejde med PriceRunner


House Doctor Cosy juletræsfod

House Doctor juletræsfod

Elegant og stabil juletræsfod i enten hvid eller sort med 3 stabiliserende skruer. Den er rigtig god til dig der leder efter en billig juletræsfod. Den er lavet af House Doctor og modellen hedder Cosy, hvilket må siges at passe godt til juletiden. Den er smuk og kan bruges til de fleste juletræer, er dog bedst til de små og mellemstore træet på op til 2 meter. Foden der stabilisere juletræet er formet som en julestjerne, det giver et flot finish på juletræet med en stjerne i bunden og en stjerne på toppen.

i samarbejde med PriceRunner


Praktisk juletræsfod med vand

Juletræsfod med vand praktiskEr du mere til det praktiske frem for udseendet på juletræsfoden, så er denne det helt rette valg. Med denne juletræsfod kan du sikre længere overlevelse for dit juletræ, da der er mulighed for at putte vand i bunden af juletræsfoden. Foden fås i to udgaver en der kan klare at holde de mindre træer på op til 3 meter, og en til de rigtig store træer på op til 5 meter. Vil anbefale at købe den store af dem, da den generelt giver mere stabilitet. Desværre er der ikke lagt meget vægt på designet af foden.

i samarbejde med PriceRunner


Keilbach Design – Halleluja Juletræsfod

Keilbach juletræsfodModsat ovennævnte juletræsfod, er der her lagt rigtig meget vægt på designet af foden. Bag designet står designhuset Keilbach, som har lavet rigtig mange flotte og kendte design indenfor brugskunst. Designet er ikke bare super flot, men også meget praktisk. Den måde de lækre metalplader er sammensat på sikre rigtig høj stabilitet, og så kan den skilles ad når julen er over så den ikke fylder så meget på loftet. Foden fås i to forskellige farver, rød og grøn, rigtige julefarver.

 

i samarbejde med PriceRunner


Born in Sweden juletræsfod med vand

Born in Sweden juletræsfod med vandDet nye, men yderst populære, design mærke Born in Sweden, har med denne juletræsfod formået at kombinere funktionalitet og design i en. Ikke bare er den stabil og flot designet, men man kan også hælde vand på den så juletræets nåle holder sig friske og grønne i længere tid. Foden fås i 3 forskellige farver: metalfarvet/sølvfarvet, hvid og mat sort. Prisen ligger i den høje ende, men som sagt er design og funktionalitet og kombineret godt.


Billig juletræsfod i plast

Billig juletræsfod i plastLeder du bare efter et nemt og billigt alternativ af juletræsfod, så er denne et bud. Den er lavet i hård plast og kan håndtere de fleste juletræer. Farven på den er grangrøn, så den ødelægger ikke udseendet på træet, men er faktisk meget anonym. Den har en såkaldt “easy-lock”, der gør at det er nemt at spænde juletræet fast i foden.

 


Stjerneformet juletræsfod i træ

Billig stjerneformet juletræsfod i træDette er et andet billigt alternativ til de øvrige juletræsfødder på listen. Desuden har den faktisk et rigtig flot design der minder lidt om Trip Trap juletræsfoden, og meget om den tidligere Trip Trap juletræsfod der nu er udgået. Man skal manuelt spænde træet fast i foden via tre skruer/knudepunkter, men de kan skrues ind i træet så det bliver rigtig stabilt.

 


Trækors juletræsfod

Den billigste købeløsning på en juletræsfod er at købe et klassisk trækors. Det er den fod vi altid ser og genkender fra film, tegneserier og TV. Du kan købe den flere steder online, men det mest oplagte er at købe den der hvor du køber dit juletræ, da de ofte sælger dem med og sømmer den fast for dig.


Gør-det-selv juletræsfod

Den billigste, ikke den nemmeste, men billigste løsning på en juletræsfod er at lave den selv. Du vil ofte kunne lave den af noget gammelt træ du har liggende ellers er det bare ud at købe et enkelt stykke planketræ, som koster tæt på ingenting. Derudover skal du bruger et par søm, en hammer og en sav. I videoen herunder kan du se hvordan du laver din egen juletræsfod.

 

Pris: Næsten gratis

Har du fundet løsningen på din manglende juletræsfod? Det håber jeg. Del gerne hvilken juletræsfod der skal støtte dit juletræ i år, så andre kan lade sig inspirere.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *