Juletræ rødgran

af | dec 16, 2023 | Jul 2015, Jul 2024, Juletræet | 0 Kommentarer

Julen nærmer sig og du er sikkert på udkig efter et stort og flot juletræ der vil pynte og gøre børnene glade. I Danmark kan man få forskellige typer af juletræer, mange er mindre sorter, men dem man kan få de fleste steder er blandt andet rødgranen. Rødgran er en af de mest brugte træsorter som juletræ i Danmark.

Køb hos Plantetorvet.dk  eller  Køb hos Alttiljul.dk

Et juletræ i sorten rødgran er et godt juletræ. Sorten rødgran stammer fra . I 80’erne og 90’erne var det den mest brugte juletræssort i Danmark og det er ikke så mærkeligt eftersom 33% af det danske skovareal er dækket af rødgran. Træet kan blive helt op til 200 år gammelt, men fældes typisk når det er 45-80 år gammelt og det kan blive op til 40 meter højt, men bliver ofte kun mellem 20-30 meter højt. Udover juletræ anvendes rødgran også til brænde og byggemateriale.

Hvor køber du rødgran juletræ henne?

Du kan købe rødgran juletræer mange steder i landet. Der hvor man typisk køber juletræer i supermarkeder eller forskellige telte rundt i landet. Man kan også vælge at fælde en rødgran selv, dermed er man 100% herre over udseendet. Den bedste måde at købe en rødgran på er dog at bestille den online. Du kan købe rødgran juletræer hos både Plantetorvet.dk og Alttiljul.dk og få det leveret lige til døren senest den 23. december.