De 10 flotteste juletræstjerner

af | dec 16, 2023 | Juletræet | 0 Kommentarer

Juletræsstjernen er juletræets vigtigste stykke julepynt, uden den vil pynten på juletræet aldrig blive fuldendt. Derfor har jeg taget et kig på hvad der er af juletræsstjerner derude og fundet frem til de 10 flotteste af slagsen.

Disse 10 julestjerner er perfekte til juletræet i år, men også i mange år frem, så du er sikret i de næste årtier med julestjernen.

Georg Jensen topstjerne

Georg Jensen juletræsstjerneGeorg Jensen har lavet en af de smukkeste juletræstjerner jeg længe har set. Den er lavet af messing og dækket med et tyndt lag af 24 karat guld, den lyser virkelig juletræet, rummet og aftenen op. Der sidder en spiral under den, som man kan sætte ned over toppen af juletræet og være sikker på den sidder sikkert hele aftenen. Stjernen fås to forskellige varianter, som fås i to forskellige størrelser. Den fås belagt med guld eller belagt med hvid guld. Begge typer kan fås i størrelsen 18 cm høj eller 24 cm høj. Den store stjerne er 100 kr. dyrere end den lille.

i samarbejde med PriceRunner


Ferm Living juletræsstjerne i messing

Ferm Living juletræsstjerneFerm Living har ligesom Georg Jensen lavet en flot juletræsstjerne i messing. Denne stjerne er dog noget anderledes i designet og giver et frisk pust til det traditionelt pyntet juletræ. Topstjernen består af en masse stænger der går ud i hver sin retning og danner et flot stjerneformet mønster. Juletræsstjernen er 30 cm høj og 20 cm bred og monteres på toppen af juletræet med en flot messing spiral. Det er en stjerne i høj kvalitet som kan holde mange mange år.

i samarbejde med PriceRunner


Anne Black topstjerne – juletræstjerne

anne black topstjerneEn Anne Black juletræsstjerne måtte på listen. Denne gang er det dog en lidt alternativ topstjerne, da den består af runde former hele vejen igennem. Den er lavet i i lækkert materiale og en form for  winter-wonderland. Den er simpel og lækker at se på, og passer til alle juletræer .

Pris: 149,00 kr

Juletræsstjernen fås hos Østergaard her


House Doctor Dots juletræsstjerne

House Doctor Dots topstjerneMærket House Doctor der er startet af de tre danske søskende: Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen kommer her med et ret unikt bud på en juletræsstjerne. Kan du lide den er den til gengæld ikke så dyr og du får helt sikkert noget specielt på dit juletræ. Den hedder “Dots” fordi der gør en masse pinde ud fra midten af stjernen, som alle har en prik siddende for enden. Stjerne er lavet i metal og er helt hvid. Den er 20 cm i diameter.

Pris: 99,00kr.

Juletræsstjernen fås hos Østergaard her


H.C. Andersen juletræsstjerne

HC Andersen julestjerneEn af danmarkshistoriens største forfattere H.C. Andersen bliver her hyldet af designmærket Nordahl Andersen, der har lavet to udgaver af en H.C. Andersen juletræsstjerne, en der er forgyldt og en der er forsølvet. Selve designet af stjernen tager udgangspunkt hans mange populære eventyr, og man finder små nisser, fugle og grene som er sidder inde i stjernen. Den er 19 cm hø og vil dermed gøre en god figur på store såvel som små juletræer.

Pris: 849,00 kr.

Juletræsstjernen fås hos Østergaard her


House Doctor hvid topstjerne

House Doctor juletræsstjerne simpelDenne juletræsstjerne er på alle måde en af de simpleste af de 10 stjerner, og da også den billigste til bare 100 kr. Farven gør den dog unik, da den er helt hvid i stellet. Hvide juletræsstjerner fungerer ikke altid godt, medmindre man også vælger at pynte træet med matchende julepynt. House Doctor har lavet stjernen i metal der blevet hvidlakeret efterfølgende. Den måler 18 cm i bredden og 35 cm i længden. Bag virksomheden House Doctor og designet på denne stjerne står de 3 søskende: Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen.

Pris: 99,95 kr.

Juletræsstjernen fås hos Østergaard her


Rosendahl Karen Blixen forgyldt topstjerne

Rosendahl Karen Blixen topstjerneKaren Blixen er en af Danmarks mest populære kunstnere, og ligesom H.C. Andersen bliver hyldet med en juletræsstjerne, har Rosendahl også valgt at hylde Karen Blixen med en hel julekollektion og her iblandt en juletræsstjerne. Designeren bag dette pragt eksemplar af en topsterne er Zarah Voigt. Selve stjernen er 21,3 bred, 32,1 cm hø og 5,1 cm på det tykkeste punkt. Det er en stor flot julestjerne at have på toppen af juletræet og den vil pynte i et hvert hjem. Den findes i to varianter, enten kan du få den i guld eller også kan du vælge sølv.

Pris: 408,50 kr.

Juletræsstjernen fås hos Østergaard her


Lene Bjerre Alyanna topstjerne

Lene Bjerre Alyanna juletræsstjerneDenne flotte Alyanna topstjerne fra Lene Bjerre er lavet i et endimensionelt design, der gør at den er flottest fra bestemte vinkler. Materialet der er brugt til at lave stjernen er jern og glas. Jernet er brugt til selve stellet mens de flotte skindende blomsterblade er lavet af glas. Julestjernens diameter er 23,5 cm, så den kommer til at sidde flot og synligt på de fleste juletræer uanset størrelse. Spiralen under sikre at den sidder sikkert fast på juletræets gren i toppen.

Pris: 249,95 kr.

Juletræsstjernen fås hos østergaard her 


Stelton Christmas Tangle topstjerne i messing

Stelton Christmas Strangle juletræsstjerneDenne smukke 3-dimensionelle juletræsstjerne fra Stelton er lavet i 100% messing med et flot gyldent finish. Metallet er rigtig fint og tyndt, for et let look på juletræet og fjederspiralen i bunden gør at den sidder sikkert fast på toppen af dit juletræ. Selve designet er lavet af de kendte danske designere Halskov og Dalgaard, der står bag mange andre flotte designs til hjemmet.

Pris: 599,95

Juletræsstjernen fås hos Østergaard her 


OPENMIND topstjerne til juletræ

OPENMIND topstjerne til juletræDette er en simpelt, lækker og billig juletræsstjerne, der er lavet i et meget simpelt dog unikt design. Designet gør at det ligner stjernen er i 3D, så uanset hvor i stuen man ser på juletræet fra, vil man se en hel stjerne på toppen af træet. OPENMIND er et mærke der laver billigt brugs- og designkunst, så alle har råd til det. Man skal ikke tage fejl af at kvaliteten stadig er helt i top. Topstjernen fra OPENMIND til juletræet, kan fås i to forskellige farver: sølv og guld.

i samarbejde med PriceRunner

Nu har du set de 10 flotteste juletræsstjerner vi kunne finde i Danmark. Håber du kunne lide en af dem eller er det bare at søge videre på nettet eller i butikkerne op mod jul. Del gerne den juletræsstjerne du skal have på dit juletræ i år, i kommentarfeltet herunder.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *