Gaver til drenge

For det mest er der forskel på hvad drenge og piger ønsker sig i julegave, men af til ønsker de sig også det samme. Her kan du se de julegaver jeg anbefaler til drenge børn.

LEGO

LEGO er et legetøj der altid har kunnet hamle op med tidens forandring. Det bliver aldrig kedelig og skaber uendelige muligheder for dit barn.

Star Wars

Star Wars er blevet rigtig populært i forbindelse med de nye film der er blevet annonceret. Det er derfor ikke så mærkeligt hvis din dreng har fået Star Wars feber. Der findes rigtig mange Star Wars merchandise ting, selv LEGO som er nævnt ovenfor kan fås i rigtig i Star Wars tema.

Star Wars er en genial julegave til børn der elsker det. Du kan blandt andet få Star Wars badekåber, sutsko, LEGO, sparebøsser, lyssværd og meget mere. Det store udvalg af Star Wars julegaver gør det svært bare at vælge en, så jeg jeg har bare linket til en side hvor du selv kan vælge mellem de mange Star Wars julegaver til børn.

Fjernstyret Battle Tanks

Fjernstyret er et stort emne hos drengebørn når de har nået en bestemt alle. Jo mere på værelset der kan være fjernstyret des bedre. I stedet for at lægge ud med at give dem ustyrlige, hurtige og dyre fjernstyret biler, kan et sæt med fjernstyret Battle Tanks være en god julegave. Det er sjovt i de fleste aldre og nemt at komme i gang med.

Med de fjernstyrede Battle Tanks kan dit barn lave noget socialt og sjovt sammen med en af sine venner.

Klik her for at se de fjernstyret Battle Tanks

Gaver til piger

Gaverne herunder er primært til piger, men det kan ikke udelukkes at nogle drenge vil få ligeså stor glæde af de samme julegaver.

Det kan være alt lige for gaver med navne på til pigerne, og du kan se navnestatistik over populære pigenavne på navnestatistik her

Bog med Fletnigner

Når piger går fra at være helt små babyer til at blive piger, bliver der ofte allerede mere fokus på udseendet. Især tøj og hår bliver der gjort meget ud og prøvet mange forskellige ting. Det kan defor være en god julegave til piger at give dem en bog der lærer dem hvordan de laver deres hår rigtig fint.

Denne bog med “opskrifter” på fletninger er helt perfekt til netop dette. Bogen er nemlig lavet af piger til piger, de 2 piger Marie og Laura har gjort det til en levevej at lære andre at lave fletninger, med blandt andet videoer på youtube.