Julepynt

Julekugler

Kravlenisser

Hjemmelavet julepynt

Julenisser

Julelys

Juletræspynt

Julehjerter

Julesokker

Kalenderlys

Julestjerner

Lyskæder

Juledug

Julepynt fås i mange afksygninger og vi vælger ofte både at pynte med det udendørs og indendørs hele december måned og gerne også lidt af november måned. Vi har her samlet det bedste julepynt og lavet overblik over det, så du nemt kan finde lige præcis hvad du søger, eller blot kigge det igennem og finde inspiration.

Julekugler

Julekuglen er den ultimative stykke julepynt, det bliver ikke mere traditionsrigt end det. Julekugler kan bruges til julepynt alle steder i hjemmet, man kan hænge dem i vindueskarmen, hænge dem på juletræet, bruge dem i en juledekoration, det er kun fantasien der sætter grænser. Vi har fundet de flotteste julekugler som du kan pynte op med i dit hjem.

Julenisser

Nisser er en stor del af julen især for børn og barnlige sjæle. Du kan placere en nisse i enhver krog af dit hjem eller bruge dem i et nisselandskab. Du kan også få kravlenisser der kan pynte i din vindueskarm eller på en dør. Hvis du virkelig godt kan lide at engagere dig kan du få et nissekostume og udstille dig selv som julepynt.

Julehjerter

Julen er hjerternes tid, de plejer man gerne at sige igennem hele december måned. Det kan der også være noget om, for folk bliver så glade og julehumøret smitter nemt. Derfor må man også huske at pynte op med hjerter, når nu det er deres tid. Julehjerter kan både fås i flotte design fra kendte mærker, men du kan også lave dine egne julehjerter ved at flette dem.

Julestjerner

 

Julelys

Julesokker

Lyskæder