Når julen kommer skal juletræet fra de kolde skove ind i de danske varme hjem. Men ikke blot byder vi juletræet indenfor i varmen, vi pynter det også og gør det klar til fest. Til det skal vi bruge en masse juletræspynt, der kan pryde træet fra top til tå i hele eller dele af december måned. Her på siden kan du finde den bedste og pæneste juletræspynt.

Juletræstæppe

Juletræstæppet er ikke kun til pynt, det har også en række praktiske funktioner. Det gør det nemt at rykke rundt på træet blot ved at hive i tæppet uden at slide på gulvet. Samtidig samlet det også de nåle der falder af juletræet, som de efterhånden gør fordi det begynder at visne ligeså snart det bliver fældet.

Juletræsfod

Ligesom juletræstæppet har en praktisk funktion har juletræsfoden det også. Den sørger for at holde juletræet stabilt oprejst og de fleste juletræsfødder nu om dage kan holde det gennem lidt af hvert. Derudover har mange moderne juletræsfødder samme funktion som en vase har. Man kan fylde dem med vand og dermed får juletræet lidt at leve af og holdbarheden bliver derfor forlænget.

Juletræsstjernen

Juletræsstjernen er den der pryder toppen af juletræet og giver det den ekstra finish der gør at det bliver virkelig smukt. Der findes uendelige mange smukke juletræsstjerner i ligeså mange forskellige materialer. Vi har forsøgt at lave en varieret liste, med flotte juletræsstjerner i forskelligt slags materiale.

Juletræslys

Nogle vælger levende lys mens andre vælger lyskæder til juletræet. Man kan argumentere for at lyskæder er det sikreste fordi det køre på el, men omvendt er det bare heller ikke ligeså smukt som at se de levende flammer stå og veje i mørket. Men det er en smagssag og vi har set på begge alternativer og fundet de bedste lyskæder til juletræet og de sikreste levende lys til juletræet.

Flagguirlander

Flagguirlander er også en populær ting at vikle rundt om juletræet i Danmark. Det kan også være rigtig flot med danske flag rundt om træet, men man kan også vælge at bruge en flagguirlande med et mix af internationale flag, for vi fejre jo jul i hele verden.