5 julegaver til hunden i familien

af | nov 30, 2023 | Jul 2023, Julegaver | 0 Kommentarer

Den mindste i familien fortjener da også en julegave. I min familie har vi altid givet vores hund en julegave, og sågar køber vi en julekalender hver december måned også. I år bliver det en ny hundekurv til vores hund, her er den og 4 andre ideer til julegaver du kan give din hund.

Hundekurv

Jeg har besluttet mig for at købe denne hundekurv til min hund i julegave. Den er lavet i et stof der gør den nem at rengøre og fjerne hundehår fra, og man kan vaske den ved 30 grader. Udover det er den utrolig komfortabel, og virker meget slidstærk. Den kan fås i 3 forskellige størrelser, så der burde også være en til din hun, skulle du få lyst til at give din hunde en ny hundekurv i julegave.

Fås hos Petdreams

Barko Buddybox

Barko Buddybox er et nyt abonnement baseret hundeprodukt. Abonnere man på det, modtager man en Buddybox hver måned med 4-7 unikke produkter i. Produkter er som regel legetøj og godbider, men kan også være wellness til din hund. En Buddybox kan fås i forskellige størrelser, så den passer til din hunds størrelse. Den koster fra 199 kr. om måneden, og lige nu får du den 1. måned til halv pris.

Køb en Barko Buddybox

Godbidder

Godbidder falder i god jord hos de fleste hunde, og er derfor også en genial julegave hvis ikke man kan komme på andet. Der findes mange lækre godbidder til hunde derude, og jeg har bare taget et udpluk af dem.

Pedigree er en af de førende producenter indenfor hundefoder. De har introduceret produktet Dentastix for et par år siden, der er blevet modtaget med stor glæde blandt hundeejere og deres hunde. Både fordi de fleste hunde er vilde med smagen, og så afhjælper det huden med tandsten.

Fås hos Petdreams

Den anden godbid jeg har valgt at tage med på listen her, er en klassisk blød hundestang og endda en hel spand af dem. Man kan få en hel spand stænger med 80 stk. til 99 kr. det synes er noget af et kup.

Fås hos Petdreams

Hundelegetøj

Det mest interessante hundelegetøj jeg er støt på, og som mine hunde har vist største interesse i er bamser og de tog stk. legetøj der er nævnt nedenfor. Det første er et reblegetøj som både er godt at kaste og kæmpe om med hunden. Lige nu kan du få det til kun 5 kr., det er et helt ekstremt tilbud.

Fås hos Petdreams

Det andet stykke legetøj er sådan set bare en tennisbold, og det er godt hvis du har en hun der elsker at løbe efter ting. Der er dog også en boldslynge med til dette stykke legetøj, og det betyder at du kan kaste boldene endnu længere med færre kræfter. Dette er en julegave både du og din hund vil blive glad for.

Fås hos Petdreams

Hundeskål – gør maden til en leg

Hunde elsker at lege, og man skal derfor ikke tro at man gør dem en bjørnetjeneste når man gør det at spise til en udfordring for dem. Fra naturens side har de været vant til at skulle finde og fange deres mad selv, så lidt udfordring ved måltiderne i hverdagen skader dem ikke.

Du kan få hundeskåle der er indrettet som labyrinter, så hunden skal skubbe maden ud gennem labyrinten for at kunne spise den. Det er både godt fordi det sænker hundens spise tempo, som for de fleste hunde er alt for hurtigt, og fordi det er sundt for hunden at blive udfordret.

Fås hos Petdreams

Man kan også gøre maden til en leg ved at købe en interaktiv bold, som hunden skal rulle rundt for at få mad ud af. Når hunden triller den rundt kommer godbidderne ud langsomt og 1 ad gangen. Det er igen en smart måde at få din hund til at spise langsomt på, samtidig med at man aktivere den både fysisk og mentalt.

Fås hos Petdreams

Det var mine 5 forslag til julegaver til hunden i år. Du kan altid surfe rundt på nettet efter andre julegaver til hunden, og del det gerne med mig hvis du finder noget godt.