Sitemap

Her på siden kan du få et overblik over de vigtigste og mest læste sider på Detjul.dk. Du kan også hurtigt navigere videre til de sider du her lyst til at besøge og finder relevante for dig.

Forsiden: Julen 2017 – På forsiden er der en liste over vores senest udgivet indlæg. Her findes du blandt andet den nyeste inspiration til julegaver, julepynt og meget mere.

Juletræ – Her kan du finde al de information du skal bruge for at vælge det juletræ der passer bedst til din families behov og boligstørrelser.

Julepynt – Julepynt er en tradition i danske hjem, hvert år kommer der nyt og spændende julepynt, vi forsøger her at skabe et overblik over den julepynt der findes og lave lister med fx de flotteste juletræsstjerner, de sjoveste nisser osv.

Juletræsfod – Inden du overhovedet pynter juletræet skal der en solid fod til at holde det. Vi guider dig her til de bedste juletræsfødder afhængig af juletræets størrelse og type.

Juletræsstjerne – Det komplette juletræ skal have en flot topstjerne. Vi har her lavet en liste over de 10 flotteste juletræsstjerner du kan få i år.

Julegaver – Når du skal ud at finde julegaver til hele familien kan det være en udfordring at være kreativ hver gang man skal finde en gave. Det hjælper vi dig med og du kan finde inspiration på vores mange lister med bedste julegaver til børn, ham, hende mm.

Julegaver til baby – Babyer er svære at købe gaver til fordi de ikke selv kan sige hvad de vil have. Skal du købe gaver til en baby, så vil jeg anbefale du læser dette indlæg med en liste over de bedste gaver til babyer mellem 0-3 år.

Adventsgaver – Adventsgaver eller pakkekalender det er er op til dig, men på denne side får du en masse gode forslag til gode adventgaver.

Adventsgaver til ham – Advent er noget af det hyggeligste ved julemåneden og traditionelt får man gaver denne dag. Vi har her samlet de bedste adventsgaveideer til ham, hvis du skal lave en adventskalender i år.

Pakkekalender – Pakkekalenderen består ofte af mange mindre gaver og det er svært at finde mindre gaver der giver ligeså meget værdi og glæde hos modtageren. Her kan du læse om de forskellige færdige muligheder for at købe en pakkekalender, men også finde ideer til små gode kalendergaver.

Pakkekalender til ham – Her er de bedste fædiglavet pakkekalendre til manden samlet på en lang liste.

Pakkekalender til hende – Her har vi samlet de bedste pakkekalendre til kvinden i hjemmet, med massere af flotte gaver.

Pakkekalender til voksne – Leder du efter en god pakkekalender til en voksen person, så kan du helt sikkert finde det på denne liste.

Pakkekalender til børn – Julen er børnenes tid og de fleste vil rigtig gerne give deres børn en pakkekalender, få inspiration her.

Julesange – Vi har på denne side samlet et overblik over alle de klassiske julesange, vi både synger, lytter og danser til hver jul. Du kan også downloade et sanghæfte med alle sangene.

Julemarked – Her er alle de danske julemarkeder samlet på en side, så du nemt kan finde et i nærheden af din bopæl. På siden finder du også ud af hvor der bliver afholdt kendte julemarkeder i fx Tyskland og Sverige.

Julekonkurrencer – Julen er tiden hvor man glæder hinanden, derfor bliver der også afholdt umådeligt mange julekonkurrencer, her kan du se dem alle og deltage i dem.

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *