De 10 bedste adventsgaver til ham

af | dec 16, 2023 | Advent, Jul 2024, Julegaver | 0 Kommentarer

 Og  eller en comptEn af de største traditioner i december måned er at give enten en pakkekalender eller adventsgaver til hinanden. De fleste børn der stadig bor hjemme får det af deres forældre, men der er også mange kærestepar der giver det til hinanden. Hvis du vil give din kæreste eller mand adventsgaver, så får du her 10 gode ideer til adventsgaver til ham.

 

Flot armbåndsur

Du kan også give et lækkert armbåndsur i pakkekalender. Det er en lidt dyrere adventsgave, men helt sikkert en der vil skabe glæde. Du kan eventuelt give det som den sidste gave, de 4. søndag i advent. Du kan vælge mellem en lang række pæne ure til under 900 kr. på Ditur.dk.

Fås hos Ditur.dk

Gaveæske med øl

De fleste mænd kan godt lide en god øl og dem findes der masser af derude. Skal det være en god adventsgave til ham, skal det være nogle specialøl i en flot gaveæske. Måske kan gaveæske med øl kombineres med en lækker julefrokost senere samme dag.

Denne gaveæske indeholder 4 lækre specialøl fra Ølgod bryghus. I gaveæskens er der Ølgod bryghus’ fire faste øl: Den gode pilsner, Den gode mørke, Den gode stout og Den gode tårnøl. Du kan vælge at få vedlagt en personlig hilsen i gaveæsken eller selv lave en når du har fået øllene.

Pris: 134 kr.

Fås hos Maggies

Powerbank eller gaming mus

En powerbank og en gaming mus er en god adventsgave til ham, hvis han da har en smartphone eller en computer. De fleste smartphones holder nemlig ikke strøm længere end 1 dag og hvad nu hvis man har glemt sin oplader. En powerbank kan altid ligge i tasken og være nødløsningen hvis man står uden strøm på sin telefon.Og de fleste gamere kan altid bruge en ny gaming mus.

Den powerbank hedder Power Stone Bank og det unikke ved den er dens design. Den er super lækker at holde og kan faktisk bruges som et accessories, til forskel fra mange andre powerbanks der er klodsede og lavet i grimme farver. Den fås i 2 størrelser og den lille kan oplade en smartphone fuldt 3 gange og den store 6 gange.

Pris: 159 kr. el. 279 kr.

Fås hos Coolstuff

Ølsmagning

En ølsmagning vil med garanti også falde i god jord hos de fleste mænd. Et oplevelse der byder på smagning af øl fra mange forskellige bryggerier og lande, hvor han kan få smagt på øl han ikke vidste fandtes og måske finde sin nye favorit øl.

Denne ølsmagning finder sted hos Braunstein bryghus som ligger i køge. De er et meget anerkendt dansk bryghus i hele verdenen og har vundet priser for både deres øl og whisky. Der er mulighed for at smage på 5 valgfrie øl og det er inkl. rundvisning og historiefortælling. Tror du i stedet din mand vil til en anden smagning kan du finde vinsmagninger, whiskysmagninger og meget mere her.

Pris: 299 kr. for 2 personer

Fås hos DuGlemmerDetAldrig

Syv år for PET – bog

En god bog er altid en god adventsgave til ham, men det skal gerne være en biografi der indeholder spænding og hemmeligheder og så er det bedste bud lige nu bogen Syv år for PET, som meget kontroversielt blev udgivet af Politikens forlag i oktober 2016.

Det er Jacob Scharf der i bogen fortæller om sine 7 år for PET. Han fortæller om tiden efter muhammedkrisen i Danmark, hvordan PET opererede og om kunsten at hverve en meddeler. Han fortæller også historien om det der i sidste ende gjorde at han måtte få fra PET.

Pris: 219,95 kr.

Fås hos Gucca

 

Magnethåndled

Er din mand eller far den store håndværker, og elsker at bygge og reparere ting i hjemmet så dette en meget sjov gave, som han sikkert kan bruge. Det er et magnetisk armbånd der giver mulighed for at samle skruer, søm og andre ting han bruger i gør-det-selv arbejdet, rundt om håndledet så det altid er lige ved hånden. Det fås i 5 forskellige farver; rød, sort, navy, pink og platin. Det kan indstilles så det passer til de fleste håndled, og det holder i mange år. Det er specielt oplagt at bruge som adventsgave, hvis din mand eller far er håndværker.

Pris: 169 kr.

Fås hos Coolstuff

Øl kølekrus

Endnu en gave til far fra Coolstuff. Denne gang bevæger vi os over i øl kategorien. Mænd kan godt lide øl, men de elsker kold øl! derfor er denne gave så genial. Det er et krus lavet af plastik, hvor du kan fylde siderne på kruset med vand og nyde en kold øl. Kruset kan holde øllen kølig i helt op til 2 timer, så der er god tid til at nyde en eller flere øl i kruset inden du begynder at få lunken øl. Det er en genial erstatning for isterninger og kan også bruges til andre drikke, som iste og saftevand om sommeren. Der kan være ca. 40 cl væske i kruset.

Pris: 39 kr.

Fås hos Coolstuff