Julegaver til baby (0-3 år)

af | nov 30, 2023 | Jul 2015, Jul 2023, Julegaver | 0 Kommentarer

Julen er børnenes tid, som man plejer at sige det. Når det handler om gaverne er det i hvert fald børnenes tid, for i Danmark er det klart julegave køb til børn babyer der bliver brugt flest penge på. Men hvad er egentlig de bedste julegaver til baby? Her kommer jeg med en masse forslag til julegaver til baby der ikke bare er legetøj, men også er med til at udvikle din babys motorik og sanser, og hvis du søger dåbsgaver så er du også kommet til det rette sted for inspiration. 

Brio gåvogn

Brio er et af de mest kendte børne- og babylegetøjsmærker. Brio er svensk kvalitetslegetøj i træ, og det er blevet produceret siden 1884, hvor det blev startet i den lille by Osby i Sydsverige.

Brios gåvogn er et af deres mest populære stykker legetøj, og det er et rigtig godt redskab for babyer der er ved at lære at gå, men samtidig vil have noget leg kombineret med det. Brio gåvogn er en god julegave til til babyer, fordi de kan støtte sig til den mens de går. De lærer derfor hurtigere at gå og forbedre deres balanceevne. Samtidig med det kan den bruges som et legetøj, hvor dit barn kan transportere ting rundt i hjemmet. Gaven er egnet både til piger og drenge, og du kan få den pakket gratis ind.

Pris: 295 kr.

Fås hos Barnets Verden

Brio Byggeklodser

Brio er et af de mest kendte børne- og babylegetøjsmærker. Brio er svensk kvalitetslegetøj i træ, og det er blevet produceret siden 1884, hvor det blev startet i den lille by Osby i Sydsverige.

De helt almindelige Brio Byggeklodser er også en god julegave til din baby, fordi de lærer babyen at forbedre deres finmotorik og deres øje-hånd koordination forbedres også væsentligt af at lege med Brio klodserne. Udover det vil de mange forskellige former og farver på klodserne, lære barnet at kende forskel og sætte ord på disse former og farver. Klodserne kan bruges fra dit barn er 10 mdr. og du kan få en startpakke med 25 klodser for 188 kr. med gratis gaveindpakning.

Pris: 188 kr.

Fås hos Barnets Verden

Wheely Bug

Her er et andet stykke legetøj der også er med til at hjælpe barnet med at forbedre dets motorik, balance og benstyrke. Wheely Bug er et køretøj, som børnene kan skubbe sig rundt på, med deres ben. Den hedder Wheely Bug, fordi alle køretøjerne er designet som insekter.

Den fås i flere forskellige modeller, på billedet her til venstre ses den som mariehåne, men den kan også fås som bl.a. bi, ko, mus og tiger mf. Derudover kan den også fås med pels i modellerne pindsvin og panda mf. som giver et bedre komfort for barnet.

Pris: 495 kr.

Fås hos Barnets Verden

Bobles kylling

Bobles produkter er skabt med det formål at kombinere legetøj med et redskab der forbedre børns motorik, samtidig med det skal passe ind i et moderne hjem. Bobles produkter skal gøre børnene til en del af hjemmet og dets indretning. Deres produkter kan bruges både til leg og praktiske gøremål.

Blandt de mest populære Bobles produkter er blandt andet kyllingen, som babyen på billedet ligger på. Kyllingen fungere godt som et vippebræt, babyen kan ligge på og forsøge at balancere. Den kan også stå fast på den falde side og så er den god at sidde eller stå på for barnet. Sammen med ander Bobles produkter kan den bruges til at bygge forhindringbaner eller tårne mm.

Pris: 279 kr.

Fås hos TrendyLiving

Skumgulv

Et skumgulv er noget de fleste babyer vil få stor glæde af. Der går noget tid før babyer kravler, går og løber helt perfekt og det første stykke tid ligger de bare og tumler rundt. Det er her et skumgulv er en god julegave til baby, fordi det er blødt og kan holdes rent. Den bløde overflade forhindre af babyen slår sig og så kan det nemt pakkes væk når babyen ikke skal bruge det.

Der finden en del forskellige skumgulve, men det kan være en god ide at købe et der kan bruges i mange år, da børn i alle aldre kan få glæde af det. Til at starte med kan det bruges til at tumle rundt på, men seneste kan de bruges til lege som jorden er giftig eller andet.

Fås hos Legebutikken

Skwish rangle

Generelt bliver babyer hurtigt fascineret af nyt og spændende legetøj, men denne klassiske rangle fra Skwish har i flere generationer være en god julegaver til babyer. De bliver fascineret af dens egenskaber og de mange måde de kan tage fat i og holde om den på.

Skwish ranglen har i flere generationer været et populært babylegetøj. Den er sammensat af træpinde, tråde og trækugler, der giver babyen muligheden for at holde om den på mange forskellige måder og føle forskellige ting. På nogle af træpindende sidder der også trækugler der kan skubbes frem og tilbage.

Aktivitetstæppe

Et aktivitetstæppe er lige noget for de aller mindste babyer der endnu ikke kan foretage sig så meget. Det hjælper babyen med at skabe en masse indtryk af farver og former som den reagere på. Det er en af de bedste julegaver man kan give til en baby og dens nybagte forældre.

Dette aktivitettæppe  fra Sunny Day er et af de mest populære på markedet. Det er blandt andet dets farver og uroer der hænger ned over den, der gør at babyen skaber bedre indtryk og reaktioner end fra andre aktivitetstæpper.

Fås hos ToyToy.dk

Xylofon

Allerede i de tidlige stadier af et barns liv er det vigtigt at de får en masse sanseindtryk, da det er med til at stimulere deres udvikling. Det gælde også lyde og det er her en xylofon kommer ind i billedet som en god julegave til baby. En xylofon kræver ikke meget af en baby, da den bare skal kunne ramme den med de tilhørende trommestikker.

Xylofonen her fra vilac er med til af forbedre babyens høressans, men den hjælper også motorikken og synet godt på vej. Det gør den fordi det kræver fra babyen at den kan løfte og slå med trommestikker, og den lærer at de forskellige farver er ensbetydende med forskellige lyde.

Fås hos Barnets Verden

Hoppeko

En hoppeko er et fantastisk legetøj til at forbedre børnenes motorik og muskelstyrke med, så de allerede fra en tidlig alder får en sund og stærk krop. Hoppekoen vil skabe stor glæde for både baby og forældre, så den kan bestemt anbefales som julegave til baby.

Hoppekoen fås i 6 forskellige farver: grøn, hvid, sort, lyserød, blå og lilla. Den er oppustelig, men punktere sjældent og er lavet til både udendørs og indendørs brug. Man kan variere højden på hoppekoen alt efter hvor kraftigt man pumper den op. Der følger en pumpe med til koen.

Fås hos Babygear.dk

Indendørs babygynge

Babyer kan godt lige at ligge i ting der vugger eller gynger, da det skaber en ro for dem. En indendørs babygynge er en julegave der kan gøre netop dette. Den kan hænges i en krog i loftet og man kan svinge babyen frem og tilbage til stor glæde for den.

Denne babygynge fra Maki er meget klassisk. Den er lavet i træ og mange farver der stimulere babyens sanser. Derudover er det umuligt for babyen at ryge ud af gyngen og komme til skade da den er sikret hele vejen rundt. De mange kugler rundt om på gyngen stimulere også babyens følgesans og den kan sidde og lege med dem imens den gynger.

Fås hos Sundleg.dk

Løbecykel

En løbecykel er en af tidens mest populære stykker legetøj til babyer og små børn. Det er en julegaver til babyer i en lidt højere alder fra 2 år og opefter, da den kræver noget motorik, balance og muskler i forvejen. Med det sagt kan den også hjælpe de babyer med at udvikle deres motorik endnu mere.

Løbecyklen kan fås til babyer fra 2 år og opefter. Den kan fås i forskellige farver alt efter køn eller forældrenes foretrækken. Den er uden pedaler, fordi barnet selv skal skubbe den fremad med fødderne. Det er med til at forbedre barnets balance, motorik og muskulatur i hele kroppen, men især i benene.

Krammebamse

Krammebamse til babyerEn krammebamse er et must have for enhver baby. Når babyen ligger alene i sin vygge eller barnevogn har den bedre ved at falde til ro, når den er tæt omringet af dyner puder og krammebamser. Det er beroligende for en baby at være godt pakket en, det er derfor en essentiel gave til en nyfødt baby.

Denne krammebamse er super blød og kommer i en flot rund æske. Der er ikke noget hårdt eller spidst på den der kan være tl farer for babyen og så er den CE-mærket. Den er ca. 17 cm høj og har en stor tyk krop og korte tykke arme og ben.

Pris: 99 kr.

Fås hos Børn i Balance

Babynest

Mamamilla babynestEn babynest er en hjælpemiddel til de mindste babyer, der hjælper dem med at sove endnu mere trygt og sikkert om natten. Det kan være en god julegave til de forældre der har en baby der holder dem længe oppe eller vækker dem ofte om natten.

Denne babynest er udviklet af babymærket Mamamilla som har specialiseret sig i udstyr til gode babynætter. Den fungere som en lille redde for babyen, med et blødt underlag og en tyk blød kant. Det gør at babyen føler sig tæt indpakket og meget tryggere når den skal sove. Alt babyudstyr fra Mamamilla er lavet i 100% økologisk bomuld.

Pris: 899 kr.

Fås hos Mamamilla

Bobles Elefant

Bobes elefantBobles er et mærke specialiseret i at lave produkter til babyer og børn, der skal hjælpe dem med at udvikle deres motorik, balance, styrke og sanser. Det er ikke det første bobles produkt på listen og de bedste julegaver til babyer og muligvis heller ikke det sidste, for produkterne er altså geniale.

Bobles elefanten er et af de originale bobles produkter fra deres første kollektioner. Elefanten er god til babyer, fordi de kan ligge i den og gynge eller bare ligge på den mens den står fast. Den giver også massere af muligheder for ældre børn til at bruge deres fantasi og tage den med i en leg. Den kan selvfølgelig også bruges sammen med andre bobles produkter. I dette sæt får du 1 stor elefant og 2 mindre.

Pris: 1.099 kr.

Fås hos TrendyLiving

Mine første fjollede lyde – babybog

BabybogTidligere på listen har jeg været lidt inde på noget med lyde og babyer og hvor vigtigt det er at stimulere alle babyens sanser fra en tidlig alder. Til netop det er denne bog et fantastisk redskab, da den kombinere billeder, farver og lyde. Det er en rigtig god julegave til en baby.

Bogen hedder “Mine første fjollede lyde” og indeholder 8 forskellige lydeffekter fra bondegårdsdyr. Der mulighed for at kigge på billeder af de forskellige dyr, mens man høre dem sige deres kendetegnene lyd. Den er lavet i god kvalitet af solidt pap, så den kan holde til lidt af hvert.

Pris: 109,95 kr.

Fås hos Gucca

Har du flere gode ideer til julegaver til babyer, så må du meget gerne dele dem i kommentarfeltet herunder. Håber du kunne bruge gavelisten her til noget eller kan du finde mange andre gaveideer ved at søge lidt rundt på siden.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *