Pakkekalender til ham

af | dec 16, 2023 | Jul 2024, Pakkekalender | 0 Kommentarer

I december måned er der stor tradition for at vi giver hinanden pakkekalender. En pakkekalender skal gerne indeholde en pakke til hver dag fra den 1. december til den 24. december og det kan være noget af en mundfuld at købe det ind. Her kommer der nogle forslag til hvordan du hurtigt og nemt finde den gode pakkekalender til ham.

Pakkekalender med 24 juleøl

Juleål pakkekalender til hamHvis der er noget rigtige mænd elsker, så er det øl. En pakkekalender med 24 juleøl er derfor den perfekte pakkekalender til ham. Giver du ham denne pakkekalender kan han hver dag fra den 1. til den 24. september åbne en ny og lækker juleøl, som kan nydes til frokosten, fyraften eller aftensmad.

Det der kendetegner juleøl er at de er mørke og kraftige i smagen og indeholder også gerne en god alkoholprocent, derfor er det også den perfekte pakkekalender til ølentusiaster. De 24 øl bliver leveret i en æske med 24 numre på toppen og hver dag kan der tages en ny øl ud af kassen. Kalenderen indeholder øl fra 6 forskellige ølbryggerier, se hvilke øl det er herunder.

 

Bestil denne pakkekalender

Ølene i julekalenderen

Bestil denne pakkekalender


Pakkekalender til ham uden alkohol

Pakkekalender til hamHer er en pakkekalender til ham der byder på det modsatte af ovennævnte pakkekalender, nemlig en pakkekalender kun med alkoholfrie produkter. Det er en god pakkekalender at give hvis du kender en der er på afvending eller en der ikke er så meget til alkohol til daglig.

De 24 pakker bliver leveret indpakket og nummereret og du har endda mulighed for at tilføje din egen lille hilsen til modtageren af pakkekalenderen. Der er massere af slik og chokolade i pakkerne til den søde tand. Se alt hvad der er i de 24 gaver herunder.

 

Bestil denne pakkekalender

Gaverne i pakkekalenderen uden alkohol

Bestil denne pakkekalender


Pakkekalender til ham med chokolade

Chokolade pakkekalenderHar du en mand eller kæreste der elsker chokolade, som de fleste danskere gør, så er dette den perfekte pakkekalender til ham. For hver dag der går i december måned er der et nyt stykke luksuschokolade din mand kan nyde som aftenens dessert.

Chokoladen i julekalenderen er lavet af det anerkendte og prisvindende chokolademageri Aalborg Chokoladen. Pakkekalenderens ejer får 2 nye stykker chokolade hver dag, altså 48 stykker håndlavet chokolade i løbet af december måned.

 

Bestil denne pakkekalender


Gourmetkalender til ham

Gouret pakkekalender til hamGourmetkalenderen er til ham der sætter pris på mad og drikke, da den byder på en lang række varieret produkter indenfor netop den kategori. Elsker din mand eller kæreste god øl eller lækkert slik, så er denne pakkekalender til ham.

Gourmet pakkekalenderen fås i 5 forskellige udgaver til 5 forskellige priser og indeholder en masse drikkelige og spiselige specialiteter. Jo mere du vil ofre på gourmet pakkekalenderen til ham, des bedre gaver får du også. Se eksempler på gaver i en af kalenderende herunder, husk de variere alt efter størrelse, men du kan se indholdet i hvert enkelt pakkekalender på forhandlerens hjemmeside.

 

Bestil denne pakkekalender

Gaveeksempler (variere alt efter pris)

Bestil denne pakkekalender


Blandet pakkekalender til ham

Blandet pakkekalender til hamMed en blandet pakkekalender, får modtageren en god blanding af lækkerier i form af slik og chokolade, lækkert udstyr til hjemmet og nogle seje og sjove gadgets. Det er en god pakkekalender til ham der godt kan lide gadgets og lækkerier.

Når du modtager pakkekalenderen er gaver pakket ind og nummereret. Hver pakke er unik, så der er ikke en gave der indeholder det samme. De kan indeholde alt fra gadgets til slik til skønhedsprodukter. Du kan se alle 24 pakkers indhold herunder.

 

Bestil denne pakkekalender

Pakkerne i pakkekalenderen

Bestil denne pakkekalender


Luksus pakkekalender til ham

Luksus pakkekalender til hamLuksus pakkekalenderen er en opgraderet udgave af ovenstående pakkekalender. I den får modtageren lidt dyrere ting af højere kvalitet, men den indeholder stadig en god blanding af lækkerier og blandet ting til alverdens gøremål. Det er en god pakkekalender til ham der fortjener lidt ekstra luksus.

Luksus pakkekalenderen til ham indeholder selvfølgelig 24 gaver, som bliver leveret indpakket og nummereret. Pakkerne bliver bedre og bedre som måneden skrider frem og den bedste gave falder den 24. december. Du kan se pakkernes indhold herunder.

 

Bestil denne pakkekalender

Pakkerne i pakkekalenderen

Bestil denne pakkekalender


Sjov blandet pakkekalender til ham

Sjov pakkekalender til mændDette er også en sjov blandet pakkekalender til manden, der indeholder lidt af hvert. Det er en god blanding af sjove gadgets og lidt søde sager til ganen. Nogle eksempler på det pakkekalenderen indeholder er lakridsfudges, hjernevrider og nøglefinder. Du kan se alle 24 pakkekalender gaver herunder.

Pakkekalenderen er velegnet til den voksne mand, som godt kan lide lidt fis og ballade. Der er to forskellige priser på den, men det er fordi man kan købe den hvor alle gaver er pakket ind, eller du kan købe alle 24 ting i pakkekalenderen og selv stå for indpakningen. Hvis du vælger at få den pakket ind, kan du vælge imellem 4 forskellige indpakninger.

Bestil denne pakkekalender

 


Smageklubben julekalender med rom

Rom Julekalender24 små pakker, med hver en lille falske rom i, så kan man ikke få en meget bedre start på de første 24 dage i december. Smageklubben der har et helt unikt koncept, hvor man kan bestille smagekasser leveret til hoveddøren, har i de kolde måneder udvidet deres sortiment med en smagejulekalender med rom. I denne julekalender er der 24 små romgaver på 30 ml, som svare til et par tåre om dagen hele december.

De romtyper der er i julekalenderen er nøje udvalgt at ekspertpanelet hos Smageklubben, og det betyder du kan være sikker på det er rom af den aller bedste kvalitet. De 24 pakker bliver leveret i nummereret poser, med en lille flaske i hver pose. I posen ligger også en seddel med info om den enkelte rom og hvilke smagnoter der kendetegner den. Alt dette til en meget overkommelig pris.

 

Pakkekalender fås hos Smageklubben


Julekalender med skægolier

Skægolie julekalenderKender du en skæg mand, øhh jeg mener en skægget mand, så er denne julekalender lige noget for ham. Det er en julekalender for mænd med langt skæg, da langt skæg kræve skægpleje med olier, så det ikke bliver fedtet eller tørt og fortsætter den pæne ensformige vækst.

Julekalenderen indeholder 24 låger og hver bag låge gemmer sig en lille flaske skægolie, som passer perfekt til plejning af det skæg du måske har groet dig i løbet af Movember i den gode sags tjeneste. Manden med denne julekalender får uden tvivl december måneds flotteste skæg, måske endda så flot at det liver pænere end julemandens skæg og der er mulighed for at overtage jobbet næste år.

Bestil denne pakkekalender


Vil du hellere købe en adventskalender til din mand, så vil jeg anbefale dig at læse vores indlæg med de bedste færdige adventskalendre til mænd.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *