Adventskalender til ham

af | dec 16, 2023 | Advent | 0 Kommentarer

En adventskalender med 4 gaver, 1 hver advent, kan være rigeligt hvis du leder efter en pakkekalender til manden der har alt. Vi har her samlet de bedste af de bedste adventkalendere der vil falde i god jord hos enhver mand.

Adventskalender med gin

Adventskalender GinDen første adventskalender er en adventskalender med gin. Den indeholder 4 forskellige typer gin, der alle er i en flot flaske med 100 ml af spiritussen i. Med i adventskalenderen følger en nøje beskrivelse af hver enkelt gin og hvordan den er produceret og hvad der gør den speciel.

Adventskalenderen er lavet af Smageklubben, som har specialiseret sig i smagekasser til private. Hver af de 4 gin er derfor også nøje udvalgt af Smageklubbens eksperter, og du kan være sikker på at det betyder gin’en er i helt fantastisk god kvalitet. Du kan overveje at købe 4 lækre tonic vand som supplement til adventskalenderen.

Pris: 349,00 kr.

Adventskalender fås hos Smageklubben

Adventkalender med 4 typer spiritus

Adventskalender Spiritus MixDen anden adventskalender vi har kigget på er ligeledes fra Smageklubben, og indeholder i stedet for 4 ens flasker spiritus af 100 ml, 4 forskellige flasker spiritus. De 4 typer spiritus du finder i denne adventskalender er blandt andet gin, rom og whisky, men du ved ikke præcis hvilke premium spiritus typer den indeholder, før den åbnes af modtageren.

Med følger der en seddel til hver flaske spiritus, hvor der står en uddybende beskrivelse af spiritussen, producenten bag, og hvilke smagsvarianter der er tilsat. En rigtig dejlig adventskalender til ham der godt kan lide en glas spiritus on the rocks.

Pris: 349,00 kr.

Adventskalender fås hos Smageklubben

Adventskalender med rom

Adventskalender RomRom er en af de mest populære alkoholiske drikke i Danmark, derfor vil den også falde i god ord hos de fleste personer. Da disse romflasker er nøje udvalgt, henvender de sig dog i højere grad til en romelsker. Adventskalenderen indeholder 4 typer premium rom, specifikt udvalgt af Smageklubbens eksperter.

I adventskalenderen er det ukendt hvilke typer rom det er, indtil de bliver pakket ud. Der medfølger nemlig et lille postkort med information om hver enkelt rom, producenten bag og hvad der gør netop den rom unik. Endnu en skøn adventkalender til manden der har alt eller bare elsker en god rom.

Pris: 349,00 kr.

Adventskalender fås hos Smageklubben

Adventskalender med whisky

Adventskalender WhiskySidst men ikke mindst kan du købe en adventskalender med whisky. Denne type adventkalender passer nok bedst til den ældre mand, der har smagt sin del af spiritus og nu har fundet over i whiskyens mange kraftige smagsnuancer.

Denne smagekalender indeholder 4 forskellige typer premium whisky. Der medfølger et lille stykke papir til hver whisky, som beskriver whiskyen og det unikke ved, samt hvilke værdier producenten af whiskyen har.

Pris: 349,00 kr.

Adventskalender fås hos Smageklubben

Er du ikke til en af de ovennævnte færdige adventskalendre, så vil jeg anbefale dig at læse vores artikel med de bedste adventsgaver til ham. Har du andre ideer til adventgaver eller adventskalender til manden, så må du meget gerne dele dem i kommentarfeltet herunder.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *