Pakkekalender til hende

af | dec 16, 2023 | Jul 2024, Pakkekalender | 0 Kommentarer

Har du en sød kæreste eller kone, så fortjener hun en rigtig dejlig pakkekalender der giver hende en ny gave hver dag fra den 1. til den 24. september. Det kræver dog meget tid selv at købe 24 gaver, så her er de bedste alternative løsninger på en pakkekalender til hende.

Pakkekalender til hende uden alkohol

Pakkekalender til hendeEn pakkekalender til hende kan sagtens være god, selvom der ikke er alkohol i. I stedet er der til gengæld en masse lækkerier i, som kan nydes til aftenkaffen eller igennem hele december måned.

I denne pakkekalender er der fokus på lækre ting der kan spies. Især er der meget chokolade slik i, men der er også lidt julepynt, te og sødt mad i form af fx honning og marmelade. Herunder kan du se hvilke gaver der er i pakkekalenderen.

 

Se kæmpe udvalg af pakkekalendere hos Coolstuff.dk

Pakker i pakkekalendere

Se kæmpe udvalg af pakkekalendere hos Coolstuff.dk


Pakkekalender til hende med chokolade

Chokolade pakkekalenderDenne pakkekalender indeholder udelukkende lækkerier i form af dejlig chokolade. Hver dag er der 2 nye stykker chokolade bag lågen, da den oprindeligt er til 2 personer. Det er den perfekte pakkekalender til hende der elsker chokolade og kan spise for 2.

Pakkekalenderen er lavet af Aalborg chokoladen, der er et prisvindende chokolademageri. Deres chokolade er håndlavet og noget af det fineste der findes. Den indeholder 48 stykker fantastisk chokolade, 2 stykker hver dag i december måned.

 

Bestil denne pakkekalender


Pakkekalender til hende med glas

Pakkekalender med glasHer er en pakkekalender der er meget unik. Det er en pakkekalender der kombinere håndlavet glasjulepynt med lækkert slik. Det er den perfekte pakkekalender til hende der elsker julepynt i flot design og chokolade.

Pakkekalenderen er lavet i samarbejde mellem Maggies og Glasgården. I løbet af de 24 dage i december vil modtageren få en glasting de ene dag og et stykke chokolade den anden dag, bortset fra den 24. december hvor der sluttes af med en lille flaske rosévin.

Se kæmpe udvalg af pakkekalendere hos Coolstuff.dk

Pakkekalenderens gaver

Se kæmpe udvalg af pakkekalendere hos Coolstuff.dk


Gourmet pakkekalender til hende

Gourmet pakkekalenderGourmet pakkekalenderen er til hende der fortjener lidt ekstra i juletiden. Den indeholder et væld af juleting og julelækkerier, som kan nydes hver dag de første 24 dage af december. Pakkekalenderen kan indeholde alt fra julepynt til chokolade til vin.

Gourmet pakkekalenderen kan fås i 5 forskellige udgaver til 5 forskellige priser. Jo mere du er villig til at give for den des større ting får du i pakkekalenderen. Går du en størrelse op vil nogle af tingene enten bliver større, der vil komme flere ting med eller der vil komme nye ting i. Herunder kan du se eksempler på hvad gourmet pakkekalenderen til hende kan indeholde.

Se kæmpe udvalg af pakkekalendere hos Coolstuff.dk

Eksempler på gaver i gourmet pakkekalenderen (varier alt efter størrelse)

Se kæmpe udvalg af pakkekalendere hos Coolstuff.dk


Pakkekalender med te til hende

Pakkekalender med teTe er rigtig vigtigt for mange i vinterens kulde. Det går denne pakkekalender ideel til december måned, fordi man hver dag finde en ny slags te man an varme sig med om morgenen eller falde i søvn på om aftenen.

Maggies har her sammensat en rigtig lækker og sund pakkekalender til hende, som er fyldt med te. Hver dag er der 40 nye gram te med en ny smag. Esker din kæreste eller kone te, så er dette pakkekalenderen til hende. Se hvilken te der er i pakkekalenderen herunder.

Se kæmpe udvalg af pakkekalendere hos Coolstuff.dk

Te i pakkekalenderen

Se kæmpe udvalg af pakkekalendere hos Coolstuff.dk


Pakkekalender til hende (blandet)

Pakkekalender til hende blandetDette er en pakkekaleder der rammer bredt. Den indeholder et godt mix af forskellige gaver, der er både praktiske ting, sjove gaver og spiselige lækkerier. Det er en god pakkekalender til hende der godt kan lide lidt spøg og skæmt og synes anderledes er sjovere.

Pakkekalenderen indeholder 24 indpakkede og nummererede gaver, med alt fra skønhedsprodukter til spiselige lækkerier som fx chokolade. Du kan se hvad alle gaverne i pakkekalenderen er herunder.

 

Bestil denne pakkekalender

De 24 gaver i pakkekalenderen

Bestil denne pakkekalender


Pakkekalender til hende (luksus)

Pakkekalender til hende luksusDenne pakkekalender er en luksusudgave af ovenstående pakkekalender. Dens gaver er blot endnu større og i endnu bed kvalitet end i den anden pakkekalender. Det er pakkekalenderen til hende der fortjener lidt ekstra omkring juletid.

Du modtager 24 indpakkede gaver og det er også 24 unikke gaver, der er altså ikke en af dem der er ens. I pakkerne kan der være alt fra skønhedsprodukter til slik. I 18 er gaverne er der skønhedsprodukter fra kendte mærker og i de sidste 6 er der slik til den søde tand.

 

Bestil denne pakkekalender


Har du ikke lyst til at købe en pakkekalender hvor gaverne er forudbestemt, kan du på denne side få inspiration til andre gaver og lave din egen pakkekalender.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *