Det er ikke kun børn der fortjener en pakkekalender omkring juletid, det gør voksne i ligeså høj grad. Jeg har her fundet frem til de steder hvor du kan få de bedste pakkekalendere til voksne. For at gøre det mere overskueligt har jeg delt det op i:

  • Pakkekalender til hende
  • Pakkekalender til ham
  • Pakkekalender til par
  • Pakkekalender til begge køn

Pakkekalender til ham

En pakkekalender til ham uanset alder skal gerne indeholde lidt gadgets, lidt sødt og måske noget alkohol. De bedste steder du kan købe pakkekalender til ham har jeg samlet herunder. De har hver især et lækkert udvalg af pakkekalender til ham. Du kan også læse det indlæg jar har skrevet om de bedste pakkekalendere til ham.

Pakkekalender.dk

Pakkekalender.dk er Danmarks nemmeste sted at købe pakkekalender. Du kan finde sammensatte pakkekalendre til personer i alle aldre, og alle køn. De har også sammensat en række specielle pakkekalendere til ham, der indeholder 24 brugbare gaver. Du kan se hvad alle gaverne er inden du beslutter dig for at købe pakkekalenderen. Priserne på de 2 pakkekalendere specifikt lavet til ham er 599 kr. for den almindelige og 999 kr. for luksusudgaven.

Find en pakkekalender til ham

Maggies.dk

Maggies.dk er også et fremragende sted at finde julekalendere til ham. De har et godt udvalg af julekalender der er mere fokuseret på spiselige og drikkelige luksusvarer. Alle de pakkekalender man kan få indeholder 24 gaver og og leveres indpakket. De kan indeholder slik, chokolade, øl, vin, marmelade og andet lækkert til ganen. Priserne ligger mellem 499 kr. og 999 kr. for en pakkekalender.

Find en pakkekalender til ham

Pakkekalender til hende

En pakkekalender til hende skal gerne indeholde lidt luksus, i form af skønhedsprodukter, brugskunst og chokolade mm. Herunder kan du se de bedste steder at købe pakkekalender til hende. Du kan også se min liste over de bedste pakkekalendere til hende.

Pakkekalender.dk

Du kan også få en komplet pakkekalender til hende, der består af 24 indpakkede gaver. Det er en nem måde at købe pakkekalender til enten konen eller kæresten, og som mand slipper du for at skulle være opfindsom 24 dage i træk. Du kan lige tjekke alle gaverne igennem inden du køber pakkekalenderen, så du er sikker på er ikke er noget der skaber dårlig stemning. En pakkekalender til kvinder koster kun 599 kr. Du kan også få den i luksus udgaven til kvinder for 999 kr.

Find en pakkekalender til hende

Pakkekalendere til begge køn

Der er også mulighed for at købe nogle pakkekalendere på Pakkekalender.dk som matcher begge køn, og sågar nogle som man kan give til par, så de har en fælles julekalender. Du kan også få en pakkekalender: