Er du ved at være der, hvor det er svært at finde på noget til din fødselsdag eller til jul? Har du det sådan, er der ingen grund til, at du ønsker dig noget, som du alligevel ikke får brugt, bare fordi du skal finde på noget. Men hvad skal det så være? Det giver vi dig 3 bud på her.

Vi er blevet vant til bare at ønske os noget bare for os ønske os noget – men det skal vi bevæge os væk fra, da det er spild af ressourcer og tærer hårdt på vores alle sammens klode. I stedet skal du ønske dig noget, som du virkelig har brug for, eller som giver dig en glæde i øjeblikket, du bruger gaven – også selvom det måske betyder, at du så kun har et enkelt ønske eller to.

Gavekort til restaurant

Hvem vil ikke gerne slippe for at lave aftensmad? Eller lave frokost? Gavekort til restaurantbesøg er en fantastisk måde både at forkæle dig selv på, men det er også en god måde at skabe minder på sammen med en eller flere, du holder af – og så er det, at det bliver en rigtig god gave. Find nogle restauranter, som du godt kunne tænke dig at besøge og ønsk dig gavekort hertil – det bliver med garanti en succes.

Gavekort til wellness eller massage

Vi har det alle sammen med at traske derudaf i et tempo, som vi egentligt ikke helt kan følge med til. Med gavekort til wellness eller massage tillader du dig selv at komme ned i tempo engang imellem, hvilket også gør dig i langt bedre stand til også at nyde hverdagen, fordi stressniveauet ikke er så højt. Der er mulighed for at ønske dig alt lige fra et ophold til en massage hos din lokale massør – begge dele får dig helt ned i tempo.

Oplevelser med venner og familie

Noget du helt sikkert får mere ud af end en tilfældig dims til vinduet, er oplevelser sammen med venner og familie. Så kan du ikke finde på nogle gode gaveønsker, som du har brug for, er det oplagt at ønske dig oplevelser sammen med venner og familie, som de finder på.

Det kan være alt lige fra en tur i biografen med efterfølgende middag derhjemme, en tur i bowlinghallen, en dagstur rundt i Nordjylland eller måske en kajaktur rundt i lokalområdet. Der er så mange muligheder for at få nogle gode oplevelser og minder sammen med familien – og de vil helt sikkert også sætte stor pris på, at du ønsker dig noget, som også involverer dem.

De bedste gaver er dem, der bringer glæde igen og igen

Glæde er vel nok den bedste medicin i livet. Netop derfor giver det også rigtig god mening, at du ønsker dig nogle gaver, som ikke giver dig en lykkerus lige nu og her, men som også giver dig det på sigt, når du tænker tilbage på det. Det er oplevelser af den ene eller anden art med til at gøre – i hvert fald når det er noget, du godt kan lide.