Gadgets er altid en sjov julegaveidé. Som gave kan man variere dem alt efter hvilke interesser modtageren har, og hvilket prisleje man ligger i. Fra powerbanks til høretelefoner, her følger nogle forslag til julegave-gadgets.

Giv gaven ikke at skulle bekymre sig om strøm

En powerbank er en gadget stort set alle kan bruge. Mulighederne med en powerbank er mange. I hverdagen er de gode til at have liggende i tasken eller jakkelommen, så man er sikker på aldrig at løbe tør for strøm, og på ferie slipper man for at bruge tid på at finde en stikkontakt, og kan i stedet fokusere på at nyde ferien.

Powerbanks kommer i mange prisklasser og størrelser – både fysisk størrelse og batteristørrelse. Skal du bruge en lille gave til pakkelegen eller andet kan man erhverve sig powerbanks for så lidt som omkring 50 kr. Disse vil maksimalt kunne lade en telefon op én enkelt gang, men fungerer fint til dette formål.

Skal man give en større gave, kan man sagtens lægge et par hunderede kroner eller mere for en powerbank. I disse tilfælde får du virkelig kvalitets-powerbanks der kan lade telefonen – og sågar visse tablets – op, op til flere gange.

Gaven til en der har fået en spritny iPhone

En anden ret universel gadget-gaveide er et cover til ens spritnye iPhone. En smartphone der består af glas på begge sider, indbyder desværre til ridser, hvorfor ekstra beskyttelse er nødvendigt. Igen kan man variere i prisklasse alt efter hvilken gavetype man skal give. For under 200 kroner er udvalget stort, og du kan blandt andet få diverse sjove tryk og farver.

Coveret kan også gøres mere personligt, ved for eksempel at vælge et tryk der passer til lige præcis den du skal give det til – logoet fra yndlingsfodboldklubben eller lignende. Skal gadget-faktoren skrues op kan du også give et mere specielt cover. For eksempel HAWEEL’s vandtætte undervandscover. Dette giver en mulighed for at bruge telefonen på helt ned til 40 meters dybde. Et sådant cover er en perfekt gave til dykkeren, sejleren eller en hvilken som helst eventyrlysten person.

Gaven til en der aldrig kan finde sine nøgler

Vi kender alle til ikke at kunne finde sine nøgler, men mange kender nok en eller flere personer der er særligt slemme til dette. Hjælp dem med at komme ud af døren ved at give dem en nøglefinder, fx iTag. iTag og andre nøglefindere fungerer ved at de sidder i nøglebundet og tilsluttes ens smartphone. Kan man ikke finde nøglerne går man ind i den tilhørende app, og beder nøglefinderen om at give lyd. iTags app kan have op til 10 forskellige findere, så kender du en der er særlig rodet er det bare med at shoppe løs til julegaver.

Gaven til en der vil dele sin lyd

Mobile højtalere er også en gadget der passer godt under juletræet. Ligesom powerbanks kommer mobile højtalere i alle mulige former og størrelser. For et par hundrede kroner kan du få små højtalere der kan give lidt ekstra lyd til picnicen eller lignende. Vil du give mere seriøs, transportabel lyd er dette også muligt. Mærker som Sonos, B&O og Denon er blot nogle eksempler på mærker der laver god lyd til at tage med på farten.

Gaven til en der vil have god lyd selv

Lyd på farten kommer dog også i andre former, blandt andet høretelefoner. En stor udvikling indenfor høretelefoner lige nu, er det øgede udbud af trådløse høretelefoner. Med dem slipper du for bøvl med sammenfiltrede ledninger, og desuden undgår du ubrugelige høretelefoner hvis ledningen går i stykker. Batterilevetiden er desuden bedre end nogensinde før. De måske mest kendte trådløse høretelefoner, Apples AirPods, leveres, foruden i forvejen god batterilevetid, med et opladningsetui – et slags kombineret etui og powerbank.