Det er meget individuelt om man foretrækker en pakkekalender med mange gave eller en adventskalender med få gaver. Er du på udkig efter en kvinde der elsker en adventskalender med få og lidt bedre gaver, så får du her de bedste adventskalendre til hende, hvad end det er din mor, kæreste, kone, veninder el. søster.

Naturfarm adventskalender

Naturfarm Amber adventskalenderDenne adventskalender indeholder en lækre skønheds- og helseprodukter der plejer huden så den holder sig i topform og altid er glat og blød. Naturfarm benytter naturens råvarer til at lave deres populære produkter i flere forskellige serier. Produkterne du får i denne adventskalender er fra serien “AMBER” og du får 1 eller flere nye produkter hver søndag i advent.

I alt indeholder adventkalenderne fra Naturfarm 7 forskellige produkter fra deres AMBER-serie, men selvfølgelig fordelt på 4 pakker. Der er en pakke med Amber Cleansing Bar 125g, der er et kit med Amber Bath and Shower Gel, Soft Shampoo, Body Lotion, Face & Body Scrub med hver især 25 ml. I de sidste 2 pakker er der en Amber DEO roll-on af 60 ml og i den sidste er der en Amber Day & Night Face Cream. Den perfekte adventskalender til kvinden der går op i sig selv og de produkter hun bruger.

Pris: 329,00 kr.

Fås hos Helsebixen