Nogle vil gerne holde jul med stil, og det er der heldigvis også mulighed for. Der findes masser af moderigtigt og stilet julepynt til julen. Den modebevidste mor vil garanteret sige at hvis hun skal have en stor grøn grim hæk, i form af et grantræ, stående i stuen så skal det også stå der med stil. Forståeligt nok, så her er der nogle moderne alternativer til et luksus juletræ.

Moderne juletræsfod

Først lad os starte med at kigge på en rigtig lækker juletræsfod. Trip Trap er kendt for at lave produkter af træ i rigtig god kvalitet, og i rigtig lækkert design. De har også lavet juletræsfødder i træ. De er lavet i rigtig høj kvalitet og formet som en stjerne, selve grebet der holder om stammen på juletræet er lavet i metal. Trip Traps juletræsfod er findes i 2 versioner: Den ene er lavet i teak træ, og cylinderen der holder på stammen er 10 cm i diameter, så foden kan holde selv de store juletræer uden problemer. Holderen er også vandtæt og det betyder at du har mulighed for at vande dit træ, så det ligesom blomster holder friskere og fugtigere i længere tid.

Er man til det lidt billigere kan man også få en lidt mindre fod, som kun er 8 centimeter i diameter. Den er lavet af bejdset Heve træ. Den er mindst ligeså flot som den anden fod, men det er et spørgsmål om smag.

Se alle de juletræsfødder vi anbefaler i artiklen med de 10 bedste juletræsfødder.

Moderne juletræsstjerne

Stjernen er også noget af det man lægger først mærke til når man ser juletræet, så der skal man bestemt også have en flot moderne julestjerne siddende øverst på træet. Der har Trip Trap også lavet en godt bud på en stilrigtig julestjerne. Den er selvfølgelig lavet i træ og rigtig flot designet, den er lavet 3 dimensionalt så uanset hvilken vinkel du ser den fra vil det ligne en stjerne.

Alternativet til Trip Trap julestjernen er den som Ferm Living har lavet. Det er en stjerne som godt nok er lavet af papir, men den har et helt unikt design. Den er lavet med meget robust papir, og er foldet og formet flot og fejlløst. Den fås i flere forskellige farver og mønstre.

Vi har anbefalet de 10 flotteste juletræsstjerner i et nyt indlæg.