Nu er det snart den tid hvor vi alle skal til at pakke rigtig mange gaver ind. Det er nemlig ved at være jul. Det betyder at der skal indpakkes julegaver, adventsgaver, kalendergaver og pakkelegsgaver. Du skal derfor have de helt rigtige ting klar allerede før december måned, hvis du skal have pakket alle de gaver ind. Er du i tvivl om du har det hele og hvor du kan købe det? så får du huskelisten nu.

Jeg kan anbefale du køber det hele over nettet, så slipper du for at fare rundt fra butik til butik fordi de ikke har det hele, det samme sted. Personligt vil jeg anbefale Shophobby.dk, der køber jeg altid ind til gaveindpakning og juledekorationer. Nok om det nu skal du få huskelisten.

Gavepapir til julegaver

Fordi der er så mange gaver man skal pakke ind til jul, kræver det at man har meget gavepapir. For ikke at pakke alle gaverne ind i samme gavepapir, så det kommer til at se kedeligt ud under juletræet, er det også en god idé at købe et par forskellige ruller gavepapir. For at gaverne skal være så julet som muligt vil jeg anbefale at du køber julegavepapir med motiver af julebilleder og figurer.

Du skal huske at du skal bruge gavepapir til dine julegave, men også adventgaver, pakkekalendergaver, gaver til pakkeleg og garanteret også et par andre ting.

Gavebånd

Gavebånd er ikke en nødvendighed, men det gør pakkerne meget flottere at se på. Derfor køber jeg altid selv en masse forskelligt gavebånd, så jeg kan pakke gaverne rigtig pænt ind og så der er noget der matcher alt det gavepapir man har/køber. Du kan købe masser af gavebånd her.

Jule til og fra kort

Til- og fra-kort er essentielt på en julegave. Der er et hav af gaver under juletræet og for at kunne holde styr på alle gaverne, skal der til- og fra-kort på dem alle sammen. De har et stort udvalg af kort i alle former og farver. Der i træ og papir, klistermærker og kurverter, du burde kunne finde nogle gode til og fra kort.

Alle de små ting

Af andre ting man skal bruge til gaveindpakning er der blandt andet, kasser, påsættelige sløjfer og evt. fyld til snydegaver. Du kan bruge gamle papkasser til at pakke gaverne ind i, eller købe nogle nye helt neutrale kasser. Du kan bruge avispapir til fyld og beskyttelse af gaver, og finde sløjfer på Hobbyprodukter.dk.

Det var huskelisten med alt hvad du skal bruge til den perfekte gaveindpakning.