Hvis du er på jagt efter et billigt lån hurtigt så er det en god ide at gøre fodarbejdet først, så du ikke kommer til at vælge det første og det bedste lån. Derfor har vi valgt at lave 3 ting du bør vide når du søger billige lån til studerende.

Udnyt SU-Lånet mens du er studerende

Billige lån til studerende

Når du er på SU så har du mulighed for at optage et SU lån. Dette SU lån er oftest et af de billigste lån du kan optage som studerende og derfor giver det god mening at vælge det lån, hvis du uanset hvad har brug for at låne penge. De billige lån til studerende kræver nemlig ofte at man har en bestemt alder før man får lov til at låne pengene og med et SU lån så er der ikke krav om dette. Så derfor kan du med fordel undersøge mulighederne for dette, inden du begynder at kigge på andre billige lån til studerende online.

Kig efter ÅOP på de forskellige lån

Du bør altid holde øje med ÅOP på de lån du leder efter. Nogle lån har måske en lav rente, men har en høj ÅOP fordi disse lån har oprettelsesgebyrer og andre gebyrer som gør at lånet reelt set ikke er så billigt et lån som man måske ville have troet til at starte med. Så når du tager et lån som studerende, så hold grundigt øje med det.

husk og afbetal dine lån til tiden

Når du skal tage et lån så skal du være sikker på at du kan tilbagebetale det lån igen. Og du skal ikke ende med at være forsinket med betalingen hver gang, for alle låneudbydere har rykkergebyrer som gør at du kommer til at få mere gæld til dem hvis du ikke betaler, fordi du kommer til at skylde dem flere penge. Så husk at få betalt til tiden.

Skriv artikel med https://monni.dk/billige-laan/ og https://monni.dk/laan-penge/billige-laan-til-studerende/