Chokolade julekalender

Vi elsker pakkekalendre og julekalendre i Danmark, men noget vi elsker mindst ligeså meget er chokolade. Derfor må vi også takke den mand eller kvinde der i sin tid fandt på at lave en chokolade julekalender, for det er da en vidunderlig idé! Her har vi fundet de bedste af de bedste julekalendere med chokolade.

Woodshade økologisk chokolade julekalender

Pris: 349,00

Fås hos Helsebixen

Aalborg Chokolade julekalender til par

Aalborg chokolade er et meget anerkendt chokoladefirma i Danmark og er især kendt for at lave chokolade af rigtig høj kvalitet. Igen i år kan du købe en jukalender med lækker chokolade fra Aalborg chokolade fabrik. Denne julekalender er lavet specielt til par, da man får 2 stykker chokolade hver dag i 24 dage.

Pris: 299,00 kr.

Fås hos Med24

Økoladen julekalender med lys chokolade

Nogen kan bedste lide mørk chokolade andre kan bedst lide lyd chokolade. Høre du til den sidste gruppe så er denne julekalender for dig. Det er en 100% økologisk chokolade julekalender med lys chokolade, som er lavet af mærket “Økoladen”. Derudover er den også dejlig billig, 24 stykker små stykker chokolade til hver dag i december, værsgo.

Pris: 49,95 kr.

Fås hos Med24

Aalborg Chokolade julekalender uden sukker

En anden julekalender du kan få fra Aalborg chokolade er denne helt uden tilsætning af sukker. Det er den perfekte chokolade julekalender til diabetikeren, som ikke må få noget chokolade med sukker, hvilket de fleste chokolade julekalendere er stoppet med.

Pris: 250,00 kr.

Fås hos Med24

Økoladen 70% mørk chokolade julekalender

Også Økoladen er på spil med mere end 1 julekalender i år. Denne gang er det en mørk chokoladejulekalender med24 stykker lækker 70% chokolade i.

Pris: 149,95 kr.

Fås hos Med24

Aalborg Chokolade julekalender lys chokolade

Pris: 150,00 kr.

Fås hos Med24

Retro choko-marcipan julekalender

Pris: 139,00 kr.

Fås hos Maggies

Mols Organic chokolade julekalender

Pris: 454,00 kr.

Fås hos Med24

Pakkekalender med chokolade

Chokolade julekalender fra Maggies, som fås i 3 forskellige størrelser og alle er udelukkende med chokolade i pakkerne. Pakkekalenderne er pakket med Maggies store udvalg af chokolade delikatesser, du kan altså på shoppen få et indblik i hvad der kan ligge i hver af de i alt 24 pakker.

Pris: 529,00 – 729,00 kr.

Fås hos Maggies

Pakkekalender med te, kaffe og chokolade

Pris: 569,00 kr.

Fås hos Maggies

Pakkekalender med kaffe og chokolade

Pris: 569,00 kr.

Fås hos Maggies

Pakkekalender med te og chokolade

Pris: 569,00 kr.

Fås hos Maggies

PR Chokolade julekalender

Pris: 329,00 kr.

Fås hos Maggies

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *