Når der skal gives julegaver, så går vi alle sammen efter at give den helt perfekte gave, som man bliver husket for. Og en gave som vil bruge brugt hver eneste dag, og som uden tvivl aldrig vil blive gemt væk i skabet, er en iPhone 11 som er den sidst ny iphone på markedet. Den ny Iphone 11 er blevet markant forbedret fra de tidligere versioner og der er næsten kun plusser på listen over forbedringer på denne ny iphone.

Lad os kigge på hvilke fordele der er ved de ny iphone 11 og hvad årsagen er til at man skal give den i julegave i år.

Iphone 11 anmeldelse

Den ny iphone 11 er en af de helt perfekte julegaver i år og det er ikke uden grund at apple lancere deres telefor op til jul, hvor man kan få skrevet dem på deres julegave ønskeliste.

En af de ting som er blevet bedre på en iphone 11 er deres batterilevetid, som virkeligt er blevet opgraderet betydeligt. De tidligere iphone modeller har haft problemer med at batteriet er løbet tør for strøm hurtigt og der er ingen tvivl om at det er et kritikpunkt som man har kigget nøje på hos apple, hvor de har forbedret batteriet med hele 20% hvilket er markant bedre for brugere af deres ny iphone.

Derudover så er kameraet også tydeligvis blevet forbedret med hele 3 linser på bagsiden af telefonen hvor der tidligere kun har været 2. Den tager kviksparpe billeder og der er ingen tvivl om at de er blevet bedre end tidligere telefoner. Du kan se hvilken iphone 11 pris du kan få den til, som du skal bruge på julegaven i år.

iphone 11

iPhone 11 test

Der er mange der efterhånden har lavet test af iphone 11 og der er uden tvivl flest som er tilfredse med de nye opgraderinger der er blevet lavet på denne ny telefon fra apple, som har fået en gevaldig opgrader af indmaden som f.eks. en ny processor som de har skabt til de kommende ny iphone modeller som virkeligt har givet dem nogle hurtige oplevelser til alle brugere, men der er også blevet lavet mange tests på kameraet og batterilevetiden som skulle have 5 timers ekstra levetid hvilket er ganske enkelt imponerende.

De iphone 11 tests der er blevet lavet , er blevet lavet hvor man sammenligner den ny iphone med de gamle iphone modeller for at se hvilke ting som er blevet forbedret på den ny iphone.