Hvis du er vild med kettlebells og egentlig gerne vil investere i et par stykker til at have derhjemme, så du kan træne, når du får lyst. Så læs med her og få et par fif med vejen om kettlebells.

Kettlebells er et ret populært træningsredskab, som samtidig er nem at håndtere. De bliver brugt i rigtig mange fitness- og crossfitcentre – og findes i forskellige størrelser og støbninger lige fra små to kilo til hele 60 kilo. Der er altså kettlebells for enhver smag og størrelse.   

En kettlebell kan sagtens bruges der hjemme. Faktisk er de perfekte til hjemmetræning, for du kan bruge dem både inde og ude. Når du skal investere i et par kettlebells, så skal du gå efter dem, der passer til dine behov. Der findes forskellige typer af kettlebells:

  •        Competition kettlebells
  •        Kettlebell sæt
  •        Kettlebells af jern
  •        Kettlebells af vinyl

Kettlebells er perfekte til en full-body træning, for du kan bruge dem til at træne hele din krop og på en meget effektiv måde. Hvis du gerne vil have den samme type kettlebells, som du normalt finder i dit fitnesscenter, så er det competitions kettlebells du skal gå efter. Hvis du hellere bare vil i gang med det samme og have noget udstyr, der holder i længden, så skal du investere i et par kettlebells af jern, mens hvis du går efter den billige model, så er det vinyl kettlebells, som er gode at købe. Du kan også gå efter et helt sæt, så du har flere at vælge imellem. Hvis du gerne vil have et redskab som du både kan bruge inde og ude er en kettlebell et godt køb. Du kan også have dem med på ferie eller have nogle stående i sommerhuset, så du ikke behøver at flytte rundt på dem.