Flere gode idéer til julegaver til voksne og firmajulegaver

Giv juleglæde med alt fra dansk design, lækkert porcelæn eller en sjov Kay Bojesen abe

Det er skønt at give julegaver – både til familie og venner, men så sandelig også at give firmajulegaver til éns medarbejdere, hvis du driver egen virksomhed. Firmagaver til jul er en måde at vise påskønnelse for det forgangne år og taknemmelighed for det fortsat gode arbejde.

Men hvad søren skal man give til en flok af forskellige mennesker med forskelligt temperament og smag? Vi bringer her en smule inspiration til træfsikre julegaver og firmagaver anno 2019.

Ren juleglæde med den ikoniske Kay Bojesen abe

Når det kommer til en træfsikker klassiker inden for firmajulegaver er den charmerende Kay Bojesen abe et absolut hit. Mange arbejdsgivere vælger at motivere en Kay Bojesen abe i lille størrelse med en sjov anekdote eller sejrstale fra arbejdsåret, så man som team får introduceret en ny legesyg maskot på holdet. Du finder også Kay bojesen abe i mellem størrelse og en stor Kay Bojesen abe her til en meget fordelagtig pris.

Dansk design i topklasse

Georg Jensens design og kunsthåndværk er ligeledes en tidløs og meget stilfuld firmajulegave, som vil falde i alles smag. Det hæderskronede og klassiske danske design har mange forskellige stilfulde produkter og serier, og du kan vælge mellem et væld af produkter fra Georg Jensen og tilbehør til hjemmet – lige fra uldplaids og elegante vandglas til eksklusive vandkarafler og kaffekander.

Også et dansk brand som Kähler leverer gedigent elegant design til firmajulegaver, der vil falde i alles smag. Og bare rolig, hos Kähler finder du meget andet en blot de smukke, tidløse stribede vaser.

Dansk design i firmajulegaven er en stor tradition i Danmark, og det er ikke så underligt. Det er nemlig en legemliggørelse af dét både at have store ambitioner og stile efter høj kvalitet, men også at holde benene på jorden og fokusere på det sanselige og det nære.

Andre julegaver og firmagaver, der vil hitte i 2019

Elegant design og kunsthåndværk, der giver glæde og gavn i det daglige – og som ikke mindst falder i langt størstedelens smag – er derfor et generelt hit. Et af de designmærker, der spås en stor rolle under de danske juletræer i 2019 er det klassiske franske Pillivuyt porcelæn. Designet bag Pillivuyt står for enkle, men charmerende linier, og der stiles både efter gourmet-restaurantens charme såvel som det franske landkøkkens konkrete, praktiske enkelhed.

Elektroniktilbehør til smartphone og laptop er en klar topscorer indenfor julegaver og ikke mindst inden for firmagaver er mobile bluetooth-højttalere et stort hit. Det nemme og handy design gør at modtageren af julegaven faktisk får god brug af gaven, ligesom smukt design og trendy farver gør højttaleren til æstetisk objekt på kontoret eller i hjemmet.

Vi bruger vores smartphones og laptops konstant og i sociale sammenhænge, men lydoplevelsen er ikke altid lige så god, som man kunne ønske sig. Giver du lækker lyd i dine firmagaver, giver du derfor også en vaskeægte kvalitetsoplevelse i hverdagen!

Lyst til endnu mere inspiration? Tjek de gode priser og det store udvalg af kvalitetsdesign og smarte firmagaver til jul og fest hos firmajulegaven.dk.