Fræk julekalender pakkekalender til par og voksne

af | dec 16, 2023 | Jul 2024, Pakkekalender | 0 Kommentarer

Julen er hyggens tid, men der skal ikke kun være plads til den klassiske familiehygge, men også til par, kærester, mand og kone osv. Derfor har vi lavet en lille liste her, hvor vi har samlet de frækkeste pakkekalendre til par, så bliver det helt sikkert en spicy december måned.

Amorelie erotisk pakkekalender

Amorelie erotisk pakkekalenderDette er den ultimative erotiske pakkekalender. Hvad end du er single, i forhold, mand eller kvinde, så kan du få masser af tilfredsstillelse af denne erotiske julekalender fra Amorelie. Den indeholder en ny gave hver dag, og således 24 pakker i alt. Den er lavet i et flot og stilrent design, der absolut intet afslører om de frække pakker der ligger inde i den. Du kan derfor roligt have den stående fremme, uden nogen vil fatte mistanke.

Det anbefales at du er over 18 år hvis du skal købe den. Den koster en del penge, men i forhold til den samlede værdi, som er på ca. 4.200 kr. er det ingenting du skal af med. OBS: Alt afhængig af køn kan noget af legetøet kræve en lidt mere kreativ tankegang, for at bruge det, men den er lavet til alle køn og sexuelle orienteringer. Se hvilke 24 pakker, pakkekalenderen indeholder herunder.

Pris: 1.199,00 kr.

Pakkekalender fås hos Coolstuff

Pakkekalenderens frække indhold:

Sinful fræk julekalender til par

Sinful fræk og erotisk pakkekalender til parSinful er en af Danmarks største og frækkeste webshops. De har alt indenfor sexlegetøj og har valgt at sammensætte nogle af deres bedste produkter til en rigtig fræk pakkekalender. Alle de frække gaver er fra Sinfuls eget kvalitetsbevidste mærke, og du kan dermed være sikker på produkter i rigtig god kvalitet.

De 24 sexede kalendergaver kan være med til at gøre hver dag i december til juleaften. Dig og din partner kan prøve noget nyt frækt under de hvide lagener hver dag. Prisen på pakkekalenderen er meget overkommerlig og samlet set får du varer for 1.700 kr., men den sælges kun i begrænset antal, så husk at købe den i god tid. Du må vente med at se hvad en indeholder til du har købt pakkekalenderen og åbnet hvert enkelt låge. Det tilføjer lidt ekstra spændinger til den frække december måned.

Pris: 795,00 kr.

Pakkekalender fås hos Sinful

Luksus Fræk pakkekalender til par

Fræk erotisk pakkekalender til parEr i et par på udkig efter en pakkekalender der kan gøre julen lidt mere spicy, så man kan klare sig igennem alt familiehyggen uden at gå til, så er denne frække pakkekalender til par rigtig god. Pakkekalenderen er fra Danmarks største webshop med salg af pakkekalendre. De har gennem flere år specialiseret sig indenfor området, og det bære denne pakkekalender også præg af.

Det er 24 veludvalgte kalendergaver, der vil være med til at spice en hver december aften eller dag op, og få det til at føles som om det var juleaften hele måneden. Det er har en rigtig god pris og indeholder en god blanding af sexlegetøj og romatiske lækkerier, så romantikken også bliver tilgodeset når i sammen åbner denne pakkekalender. Se hvilke 24 pakker kalenderen indeholder herunder.

Pris: 999,00 kr.

Pakkekalender fås hos Pakkekalender.dk

Pakkekalenderens frække indhold:

Nu har du overblikket over de frækkeste pakkekalendere i Danmark, så nu er det blot at vælge den ud synes passer bedste til dine og/eller din partners behov. Og hvis det går lidt for godt og sengen bliver spittet af, så kan det også være dit næste køb bliver billige senge til soveværelset. 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *