Julekalender med gin

af | dec 16, 2023 | Pakkekalender | 0 Kommentarer

Gin og tonic er en af de mest populære drinks i Danmark, både når vi bestiller den ude i byen men også når der skal mixes cocktails i hjemmet. Hvorfor ikke fortsætte med at drikke danskernes yndlings drink igennem hele julen, med en gin julekalender. Her har vi samlet de bedste gin jule- og adventskalendere.

24 Amazing Gin Julekalender

24 Amazing Gin julekalenderDenne julekalender indeholder 24 fantastiske gin, en til hver dag fra 1. december og frem til 24. december. Den er lavet og produceret af 24 Amazing Spirits der hvert år står bag en række julekalendre med spiritus i. De laver den i samarbejde med Mac Y som importere kvalitets spiritus til Danmark og har gjort det i rigtig mange år.

Bag hver låge gemmer der sig en ny gin, som du kan smage på om aftenen eller gemme og nyde på et senere tidspunkt. Der medfølger dog ikke tonic vand, så du kan lave en gin tonic, men det er bare ned i det nærmeste supermarked og købe 1,5 liter tonic vand, det vil næste være nok til alle de 24 smagsprøver.

Pris: 549,00 kr.

Bestil Julekalender hos Coolshop


Adventskalender med Gin fra Smageklubben

Adventskalender GinEr 24 forskellige ginflasker lige i overkanten på 24 dage, så kan du også nøjes med en adventskalender, hvor du får smagsprøver på gin hver søndag i advent. Dermed har du også mulighed for at nyde en drink hver søndag aften til din yndlings serie eller mens du hygger med familien.

Denne gin adventskalender er sammensat af eksperterne fra konceptet Smageklubben. Smageklubben står bag sammensætning af en lang række smagekasser og i anledning af julen har de valgt at lave adventskalender med blandt andet gin. I kassen får du 4 flasker med 100 ml gin, i hver flaske er der en forskellig gin, nøje udvalgt af eksperterne bag Smageklubben. I pakken medfølger beskrivelse af hvert enkelt gin, og hvad der netop er specielt ved den gin.

Pris: 349,00 kr.

Bestil Julekalender hos Smageklubben

Det var de gin julekalendre der kan købes på markedet i år. Kender du til andre julekalendre med gin, er du meget velkommen til at smide en kommentar herunder, så vi kan få tilføjet den til listen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *