Er du ved at være løbet tør for idéer til gaver? Hvad med en ny mobiltelefon til din mor eller far?

Mobiltelefonen har længe ikke været så eftertragtet, som den er lige nu. Den binder familier og venner sammen, som i denne tid ikke har mulighed for at mødes.

Men for mange danskere gælder det, at deres forældre eller bedsteforældre ikke er født og opvokset med en mobiltelefon, og ikke er tryg ved at bruge en helt ny mobiltelefon.

Det har den danske fremadstormende IT-virksomhed Duka gjort til sin opgave at løse. De har med brugervenlige mobiltelefoner til ældre, en lettilgængelig kundeservice og smarte alt-i-én løsninger gjort mobiltelefoner og smartphones nemt for den mindre IT-kyndige bruger.

Med et udvalg af mobiltelefoner som er oplagte til ældre gør de denne atypiske jul nemmere at komme igennem.

Alt-i-en mobiltelefon til ældre

Duka har med deres dukaSMART-løsning gjort mobiltelefoner endnu nemmere for ældre. Med dukaSMART får du en en ældrevenlig mobiltelefon, et mobilabonnement med 10 GB data og fri tale i og til hele EU samt ubegrænset hjælp fra kundeservice. Alt sammen til én fast månedlig pris. Man får som medlem af Ældre Sagen telefonen til en endnu skarpere pris.

Med dukaSMART sidder Dukas kundeservice klar til at hjælpe deres kunder med telefonen. De kan med innovative supportløsninger, overtage styringen af din mobiltelefon for at kunne hjælpe dig med alt fra opsætning af e-mail, sende en MMS eller andet generelt brug af mobiltelefonen.

Du får udover en mobiltelefon også det prisvindende dukaTALE, som to år i træk har vundet bedst-i-test som det bedste mobilabonnement. Og det er ikke tilfældigt. Med dukaTALE kan du nemlig ringe frit i og til hele EU, Norge, Færøerne og Island samt bruge alle 10 GB data i EU.

Nøje udvalgt mobiler til ældre

Duka tester og udvælger deres mobiltelefoner netop til, at de kan betjenes af ældre. Specielt Nokia mobiltelefoner har vist sig at være mere ældrevenlige, og det bærer deres sortiment også præg af.

De fleste kender nok Nokia for deres gamle klassikere som 3310’eren eller E71’eren, men efter nogle år ud af rampelyset er de kommet stærkt tilbage med en række ældrevenlige smartphones, hvor kvalitet, kamera og sikkerhed er af højeste prioritet.

Duka kender deres mobiltelefoner ned til detaljen, og der er efterhånden ikke noget, som deres kundeservice ikke kan løse gennem telefonen og fjernstyring, så om vedkommende har svært ved at tænde mobiltelefonen, sende en SMS, gå på internettet eller noget helt andet. Kun din fantasi sætter grænser for, hvad du kan spørge om hjælp til.

Se Dukas udvalg af mobiltelefoner til senior