For os som elsker julen, så kan tiden næsten ikke gå hurtig nok. Heldigvis kan vi allerede om kort tid, se frem til, at der kommer pebernødder på hylderne i butikkerne og lidt julepynt i vinduerne. Hvis du har svært ved at vente til jul, så kan du finde tips til, hvad du skal fylde ventetiden med her.

Kom i den rigtige julestemning

For at komme i den rette julestemning, så kan det være en god ide at starte juleforberedelserne tidlig. Det er selvfølgelig også andre grunde til at tyvstarte julen, du kan nemlig spare penge på tidlig julehandel. Hvis du sørger for at købe julegaver på tilbud, løbende hen over året, så kan du være så heldig at du giver endnu flottere gaver, end det du egentlig havde råd til. Når du også sparer dig selv for unødvendig julestres i dagene op til jul, så er det bare med at komme i gang med gaverne.

For at nå at komme i den helt rigtige julestemning, så tidlig som mulig, så er det det en god ide, at du begynder at se julefilm. Takket være de mange streamingtjenester, så ligger der en fuldkommen samling af skønne julefilm og venter på dig. Det er bare med at synke ned i sofaen, drikke en kop the, og lade sig underholde af Love Actually endnu en gang.

Hvis du har brug for en pause fra julehyggen, så kan du spille på spilleautomater online, hvis du er heldig, så vinder du et par slanter, som du kan bruge på en julegave til dig selv. Der er flere gode muligheder til at vinde, på et af de mange online casino. Hvis du er ny spiller, så kan du benytte dig af en af de mange gratis velkomstbonusser, eller free spins. Måske er du heldig at julen starter ekstra tidlig i år!

Tidlige juleforberedelser giver mere ro i december

Alle som elsker julen har masser af planer for december måned. Der er julekager som skal bages, en bolig som skal pyntes op, jule klippeklistre arrangementer og familiens årlige juleværksted. I tillæg kommer der selvfølgelig julefrokoster, og julesammenkomster med både arbejde, skole og børnehave. Tiden kan derfor hurtig blive knap i december måned.

Det er derfor en god ide at starte juleforberedelserne tidlig. Udover at man får lov til at nyde julen over lidt længere tid end kun i december, så skaber man tid og ro til nærvær og hygge, i selve juledagene. Brug gerne efteråret til at købe de gaver som skal sendes, sørg også for at de bliver sendt afsted i god tid inden december. Hvis du skal være værtskab til et julearrangement, så kan du allerede nu få det hele planlagt, sådan at det bare er selve udførelsen tilbage.

Du skal selvfølgelig også bruge efterårsmånederne til at købe julegaver. Hvis du er kreativ, så findes det næsten ikke noget bedre, end at få hjemmelavede gaver. Hvad med at du bruger de mørke, kolde efterårsaftener til at sy indkøbsnet, sengetæpper og forklæder? Hvis du kan strikke, så kan du nå at strikke mange par varme sokker, inden juleaften.

Brug efteråret til at skabe små hyggelige overraskelser for dem som du holder af, som du kan drysse ned over dem i løbet af december måned.