Hvor skal du købe din julepynt henne?

af | dec 16, 2023 | Jul 2015, Jul 2024, Julepynt | 0 Kommentarer

Der er mange steder og muligheder for finde og købe julepynt. Jeg har dog nogle steder jeg altid benytter mig af, fordi de har gode ting, billige ting og anderledes ting. Samtidig med det altid er nemt at handle der.

Det er ikke kun online jeg køber min julepynt, jeg benytter mig også af Facebook og de almindelige forretninger i byen. På Facebook kan man finde nogle gode ‘køb, salg, bytte’-grupper, som jeg nok skal komme mere ind på, og i byen synes jeg altid man støder på noget anderledes og bliver inspireret på en anden måde.

Online shopping af julepynt

Først lidt om hvor jeg handler henne når jeg køber julepynt online. Jeg gør det primært 2 steder, men vil også kort nævne nogle hjemmesider jeg en gang i mellem bruger.

Cahetu

Cahetu er en dansk design webshop, startet af søstrene Camilla og Helle. De har et stort udvalg af boligindretning og interiør i flot design, og masser af brugskunst. Men i juletiden får de også masser flot designet julepynt hjem, fra blandt andet mærker som Kähler, Ferm Living og Oi Soi Oi. Der er al den julepynt man kan drømme om til et moderne hjem, nogle af tingene er rigtig flotte, mens andre bliver lidt for minimalistiske og kedelige at se på.

Find julepynt hos Cahetu

Alttiljul.dk (Øster Skovgård Julehandel)

Alttiljul.dk har som domænenavnet og hentyder alt til jul. Online handlen udspringer af deres fysiske handel på mere end 500 kvadratmeter. Gårdbutikken er placeret i Herning, men frygt ikke hvis du ikke bor i nærheden, for alle varer i gårdbutikken kan også købes online. Jeg kan godt lide at handle hos dem, fordi at det selvom det er online, formår de at skabe en rigtig hyggelig julestemning på deres side. De har et stort udvalg af klassisk julepynt hvilket jeg godt kan lide, fordi meget efterhånden skal være så moderne. Her kan man også købe juletræer, men lige netop når det kommer til køb af juletræer online foretrækker jeg faktisk at handle det på Plantetorvet.dk, da man kan se det inden man køber det.

Find julepynt hos Alttiljul.dk

Links til andre steder jeg også handler julepynt online: TrendyLiving, TINGA.dk, Juledug.dk

Køb, salg og bytte på Facebook

Det er efterhånden blevet populært med køb, salg og bytte grupper på Facebook, en tendens der også er kommet indenfor julepynt. Der findes flere grupper for folk der er vilde med julen, og deler deres opskrifter, hjemmelavet julepynt og inspiration til julemåneden. Links til de 2 grupper jeg bruger meget, er nedenfor.

Facebookgruppe med inspration og julehygge

Facebookgruppe med køb, salg og bytte af julepynt

Har du andre gode forslag til hvor man kan købe julepynt, eller steder man kan finde inspiration, så må du meget gerne dele et link med os alle i kommentarfeltet.