De bedste Julefilm for børn

af | dec 16, 2023 | Jul 2024, Julefilm | 0 Kommentarer

Juletid er børnenes tid. Derfor har vi her lavet en liste over de aller bedste julefilm for børn, som du kan streame på nettet i juletiden. Mange af de julefilm der er på listen kan ses på fx Viaplay eller SF Kids, som du kan prøve gratis i 14 dage uden binding, så der er mulighed for at se alle de bedste julefilm igen i år.

Snow Buddies – Hvalpene i Alaska

Snow Buddies i AlaskaI denne fantastiske julefilm for børn, følger vi de søde talende hunde Snow Buddies. De har i dette juleeventyr forvildet sig til Arktis, hvor de skal deltage i et hundevæddeløb. Her slår de sig sammen med nye venner og kæmper om at være de hunde der først krydser Alaska på hundeslæde.

Det er en film med rigtige hunde hvor der er blevetlagt stemmer indover, så det ser ud som om de kan tale, hvilket er et hvert barns ønske. Filmen kan ses med dansk eller engelsk tale og varer ca. 1,5 time. Det er en klassisk feel-good Disney film. Den kan streames på Viaplay, som du kan prøve gratis i 14 dage.

Se filmen gratis på Viaplay

Muppets Juleeventyr

Muppets juleeventyrDe populære Muppets er her tilbage i et dejligt juleeventyr. Det er igen en klassisk Disney film, man bliver glad i låget af at se og fantastisk underholdning for de mindste. I filmen spiller Gonzo Charles Dickins i den klassiske julehistorie, hvor Hr. Scrooge hader julen og forsøger at gøre den rigtig su for andre. Men Gonzo får hjælp fra rotten Rizzo og sammen kan de måske gøre julen hyggelig alligevel.

Fillmen kan ses med dansk eller engelsk tale og selvfølgelig også med undertekster. Den varer i ca. 1,5 time, fyldt med spænding og juledramatik. Du kan streame filmen gratis på Viaplay og den anbefales til børn fra 7-års alderen og opefter.

Se filmen gratis på Viaplay

Krummerne – Så er det jul igen

Krummerne - så er det jul igenI denne film kan vi følge vores alle sammens yndlingsfamilie, nemlig Krummes. Der er lavet flere Krummerne film og en Krummerne julekalender, men her er de altså tilbage i en julefilm. I filmen må Krumme hjælpe julemanden med at finde opskriften på den magiske Ris a la mande eller bliver der ingen jul eller julegaver i år.

Den magiske opskrift på Ris a la mande er forsvundet og uden den kan julemanden ikke få ris a la mande, som han skal have for ellers kan han ikke flyve rundt og dele gaverne ud. Julen er i fare, men bare rolig for Krumme smøger ærmerne op og træder til. Han vil hjælpe julemanden med at finde den magiske opskrift på ris a la mande inden den 24. december.

Se filmen gratis på Viaplay

Astrid Lindgrens Jul

Astrid Lindgrens julAstrid Lindgren er en af Sveriges største børnforfattere og hun har skrevet et utal af populære bøger, som alle er blevet filmatiseret. I Astrid Lindgrens Jul møder vi alle hendes mest populære karakterer og ser dem holde jul på mange forskellige måder.

Vi kommer forbi Lotte fra Ballademagergade, Pippi, Tommy og Anika og så møder vi også Rona Røverdatter og hendes familie og mange mange flere. Du kan se Astrid Lindgrens Jul på SF Kids, som kan prøves gratis i 30 dage eller du kan købe filmen på DVD.

Se filmen gratis


Alene Hjemme 1-3

Alene hjemmeAlene Hjemme er en af de største børnefilm successer nogensinde, og jul efter jul bliver filmene vist i TV. Du behøver dog ikke vente til filmene kommer i TV du kan nemlig streame den online eller købe på DVD allerede nu, og have julefilmene klar. Grunden til Alene Hjemme er en julefilm, er fordi den altid foregår i julen og det spiller også en stor rolle i filmene.

Alle filmene handler om at den lille dreng Alex bliver efterladt alene derhjemme, fordi hans store familie simpelthen glemmer ham. Det viser sig at Alex synes det er fantastisk at være helt alene hjemme, men to indbrudstyve der er på jagt efter tomme hjem i julen, finder ud af at det blot er en lille dreng der står i mellem dem. Filmen kan lejes og streames hos Viaplay eller købes på DVD.

Se filmen gratis på Viaplay


Kasper og Sofies vidunderlige jul

Kasper og Sofies vidunderlige julKasper og Sofie, oprindeligt Karsten og Petra på svensk, er en film-serie der handler om de to bedste venner Kaper og Sofie, og alle det eventyr de begiver sig ud på sammen. I filmen her er det endelig tid til at holde jul, noget som de to små venner har gået og glædet sig til hele året.

Kasper og Sofies Vidunderlige Jul er en film lavet udelukkende til børn. Der er rigtig meget underholdningsværdi i filmen, da børn selv kan relatere til det Kasper og Sofie laver og oplever. Filmen kan streames hos SF Kids som du kan prøve gratis i 30 dage.

Se filmen gratis på SF Kids


Kasper og Sofie på vinterferie

Kasper og Sofie på vinterferieKasper og Sofie er oprindeligt baseret på en børnebogsserie, og der bliver selvfølgelig arbejdet på at lave en film til hver bog, da det har været en stor succes at filmatisere bøgerne.

I denne film er Kasper og Sofie på vinterferie, som godt nok er efter jul, men man for alligevel stemningen af jul, da hele filmen foregår i sneen. Kasper og Sofie de to små bedste venner, drager ud på nye eventyr i de svenske skibakker.

Se filmen gratis på Viaplay


Venskabsbyen Julemandsforvirring

Venskabsbyen julemandsforvirringSF Kids er spækket med gode børnefilm og i blandt dem er der massere af gode julefilm man kan streame. Her er endnu en, og denne gang er det en animationsfilm. Filmen kommer også af en film-serie, hvor der i hver film sker nye ting i Venskabsbyen. Filmen kan selvfølgelig også købes på DVD, men kan ses gratis hos SF Kids i 30 dage.

Filmen handler om beboerne i Venskabsbyen, hvor alle er venner med hinanden. Man følger Max, Bjørn og Ellie, som er Venkskabsbyens patrulje der tager ud for at løse alle de problemer der opstår. I denne film er der forvirring om hvem julemanden er. Det er en film med et godt budskab til børnene.

Se filmen gratis på Viaplay


Santas little helper

Hvem villle ikke gerne være julemandens hjælper? Det vil en forretningsmand der for nyligt har mistet sit job, og desperat mangler et nyt. Det eneste problem er bare at han kæmper mod en lumsk nisse om jobbet, og det bliver ikke så nemt at få jobbet som julemandens høre hånd som han troede.

En sjov komedie film for hele familien, der både har jokes til børn og voksne. Derudover er den meget lige til, og det lette humør i filmen bringer en i den helt rigtige julestemning. Filmen kan ses på Viaplay, som du kan prøve gratis i 14 dage.

Se filmen gratis på Viaplay


All i want for christmas

I All i want for Christmas deltager en niårig dreng i en konkurrence, hvor vinderen kan få opfyldt sit største juleønske. Han vinder den og ønsker en nye mand til sin mor uden hun ved at han har deltaget. Finder drengen mon en ny kæreste til sin mor inden jul?

Her er der tale om en rigtig romantisk julefilm, hvor man kommer hele følelsesregistret igennem. Det er en rigtig god familiefilm, som man kan samles om den første juleferiedag og spise brunkager til. Filmen kan ses hos Viaplay, som du kan prøve gratis.

Se filmen gratis på Viaplay


Jul med Tucker

Efter sin fars død kort inden jul, må en dreng hurtigt lære at blive voksen og stå mere på egen fod. Han udvikler derfor et særligt forhold til hunden Tucker, som bliver hans bedste ven og tætteste familie. Hvordan mon de to nye bedste venner klare julen sammen.

Film med dyr og den relation vi som mennesker har til dem er altid en succes hos børn. Denne film er ikke anderledes og vil helt sikker falde i god jord. Den kan streames hos Viaplay hele julen. Du kan prøve Viaplay gratis i 14 dage uden binding.

Se filmen gratis på Viaplay


The Christmas Card

En soldat der udsendt til krigen i Afghanistan, modtager uventet et julekort fra en ukendt kvinde i USA. Som måneder i Afghanistan går, bliver det hans mission at overleve, for han læse kortet igen og igen og finder ud af med sig selv at han bare må finde denne kvinde når han kommer hjem.

Filmen er fra 2006 og har derfor nogle år på bagen, men den er stadig en rigtig god familiefilm. Filmen er kun tilgængelig på Viaplay, men her kan du altså også streame den gratis i 14 dage uden binding.

Se filmen gratis på Viaplay


Julekongen – Fuld Rustning

Pigen Mira er dybt bekymret, fordi der hverken er råd til julepynt eller julegaver og julen nærmer sig hastigt. Hendes bror drømmer al tiden væk i sit eget univers, mens Mira prøver at redde julen for hele familien Gran. En dag finder hun en bevidstløs forfrossen pige i skoven, og der bliver pludselig noget andet at tænke på.

En Norsk julefilm fra 2015, der er lavet til hele familien. Det er super juleunderholdning i ca. 1,5 time. Filmen kan streames gratis hos Viaplay i 14 dage.

Se filmen gratis på Viaplay


Emma og Julemanden

Den lille 11-årige pige Emma, føler sig overset i sin store familie og er derfor overladt til sin fantasi hvor hun drømmer om alverdens væsener. En dag møder hun selveste julemanden og hans kone, som hun er nødt til at drage til elverriget med for at befrie deres nyfødte datter fra elverdronningen. Det er starten på et hæsblæsende eventyr.

I 2015 kørte denne julefilm succesfuldt på de danske biograflærreder. Med store danske navne som Lars Hjortshøj, Camilla Bendix og Mille Dinesen, kan det heller ikke gå galt. Det er en rigtig hyggelig familiefilm der kan lejes hos Viaplay.

Se filmen gratis på Viaplay


Smølferne – Et Juleeventyr

Hos Smølferne er det nu blevet tid til at fejre jul, alle smølferne glæder sig, undtagen en som står i vejen for julestemningen og det er Gnavensmølf. For at vende stemningen hos Gnavensmølf bliver der brug for Gammelsmølfs trylledrik og tre fortryllede smølfer.

Smølferne er en af de mest populære børnefigurer nogensinde. De går tilsyneladende aldrig af mode og i denne film er der skabt endnu en fantastisk fortælling for børn i mange aldre. Filmen kan streames hos Viaplay. Få de første 14 dage gratis.

Se filmen gratis på Viaplay


Familien Jul

Dette er en historie om Hugo der møder en nisse som ikke nåede hjem sammen med de andre nisser. De bliver rigtig gode vender og skal nu tilbringe julen sammen, og skabe deres egne eventyr.

Det er en solid god dansk julefilm for hele familien, der er ret ny fra 2014. Den giver god underholdning i ca. 1,5 time. Filmen kan findes hos Viaplay

Se filmen gratis på Viaplay


Arthurs Julegaveræs

Dette er en flot animeret animationsfilm for børn. Den er fra 2011 og bringer en igennem et fantastisk juleunivers. Den har en rating på 7,1 på IMDb, hvilket er rigtig godt for kategorien. Du kan leje filmen på både dansk og engelsk hos Viaplay el. køb på DVD.

Filmen handler om hvordan julemanden formår at dele flere milliarder gaver ud til julemanden hvert år juleaften. Det gør han ved hjælp alle sine nissehjælpere i sit kæmpe operationelle system under Nordpolen, men der sker det forfærdelige at et barn bliver glemt. Hvordan løse de det?

Se filmen gratis på Viaplay


Ice Age – En Mammutlig Jul

Ice Age er et koncept der har mange film og år på bagen efterhånden. Siden den første film kom frem har mange fans verden over fulgt med i filmene. Nu er der også lavet en julefilm med hele det animeret cast fra de tidligere film.

Sid ødelægger ved et tilfælde en af Mannys juletraditioner og bilder Sid ind at han nu er på listen over julemandens uartige dyr. Han vil derfor rejse til Nordpolen og snakke med julemanden for at få ham til at tilgive ham. Find filmen hos Viaplay.

Se filmen gratis på Viaplay


Polar Ekspressen

Hop ombord på Polar Ekspressen og nyd udsigten gennem snelandskaber op og ned ad bakker, til du kommer til endestationen på Nordpolen og oplever hele manegeriet med nisser og gaveindpakning til de mange milliarder børn verden over.

Det er i den grad en animationsfilm der drager dig langt ind i julestemningen og med på en fortryllet rejse. Det er en film der er 13 år gammel, som jeg personligt aldrig bliver træt af at se. Du kan du se på Viaplay

Se filmen gratis på Viaplay


Det var listen med nogle af de bedste julefilm til børn denne jul. Vi opdatere jævnligt listen med nye forslag. Har du nogle anbefalinger må du meget gerne skrive en kommentar med dem herunder.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *