De bedste julefilm på Netflix 2019

af | dec 16, 2023 | Jul 2024, Julefilm | 0 Kommentarer

Vi elsker hygge i julen og hvad er bedre end at hygge til en god julefilm. Her har eg fundet frem til de bedste julefilm du kan se på Netflix i år.

Alene Hjemme 2: Glemt i New York

Alene Hjemme er en klassisk julefilm. Man følger den lille dreng Alex, der bliver glemt i New York af sin familie og han vælger derfor at gå på opdagelse i byen. Det er ikke første gang han bliver efterladt alene, og er derfor ubekymret og nyder at være foruden sin tyraniserende familie. På sin opdagelse rundt i New York støder han på en kæmpe legetøjsbutik, hvor han går ind og kigger. Han støder hurtigt på sine fjender fra første film og finder ud af at de vil røve legetøjsbutikken. Alex beslutter sig for at forsvare butikken mod de to røvere, og det leder til en række fælder og narrestreger der giver røverne store problemer. Det er en rigtig god film man kan samle hele familien til.

Bad Santa

Bad Santa er en kendt julefilm, der bliver sendt i TV stort set hvert år. Nu behøver du ikke længere gå og vente på de sender den i TV, den kan nemlig ses på Netflix. Med i filmen er den kendte skuespiller Billy Bob Thornton, der senest har spillet med i HBO serien Fargo. Filmen handler om en svindler og hans partner, der tager rundt i stormagasiner og udgiver sig for at være julemand og julemandens hjælper. I virkeligheden røver de alle stormagasinerne, for økonomisk gevinst. Der opstår dog problemer da de møder en dreng med problemer, og sikkerhedschefen i centret kommer på sporet af dem. Saml hele familien foran tv’et og sæt Bad Santa på, så får i både et godt grin og kommer i julestemning.

Polar Ekspressen

Polar Ekspressen er en af de nyere julefilm fra samme år som Bad Santa, der har vundet rigtig stor popularitet. Det er en animeret film, der virkelig formår at bringe julestemningen frem hos enhver. Den handler om en dreng, der en aften vågner til lyden af et tågehorn og brumlen fra et lokomotiv. Lokomotivet stoppe foran hans hus og han stiger på det mystiske tog der tager ham hele vejen til nordpolen, hvor han møder selveste julemanden. På rejsen oplever han alverdens ting, han aldrig i sin vildeste fantasi havde forestillet sig. Man kan sagtens samle hele familien om denne film, selvom den primært henvender sig til børn.

Casper’s Haunted Christmas

Casper det venlige spøgelse er en meget kendt børnefigur, og det har det været i mange år efterhånden. Spøgelset Casper har også medvirket i en julefilm om ham. I filmen er Casper som altid et venligt spøgelse der helst ikke vil skræmme eller gøre nogen fortræd. Men overspøgelset, der bestemmer over alle spøgelser siger at Casper skal skræmme mindst en person inden juleaften. Casper tager til Jollimore familien, men har som altid problemer med selv at skræmme folk. Derfor hjælper spøgelsestrioen ham og får hans fætter Spooky til at skræmme familen, men uventet resultater. Det er en god film for de små børn i familien, den kan godt blive lidt tung at se som voksen.

Børn uden Ledsager

Filmens original titel er ‘Unacompanied Minors’ og er fra år 2006. Filmen handler om en flok børn der alle ikke kan komme hjem til deres respektive familier og holde jul, fordi de sner inde i en lufthavn. Børnene er alene og uden følgeskab af voksende, de beslutter sig at få det bedste ud af situationen og en masse skæg og ballade begynder at tage udspil i lufthavnen, og de sørger for at holde deres egen festlige jul med de vilkår de nu har. Det er en meget underholdene film for børnene i familien.

The Fitzgerald Family Christmas

En af de nyeste film på denne liste, den er fra 2014. Den handler om de voksne søskende fra Fitzgerald familien der efter 20 år uden at se deres far skal møde ham. Han er vidt fremmede for dem og de ved ikke hvordan de skal agere når de møder ham, de forbereder sig derfor på besøget. Det ligger om til mange problemstillinger julen over, og der udspiller sig forskellige situationer i løbet af filmen. En klassisk julefilm der handler om de problemer der kan opstå i moderne familier ved juletid.

Snowglobe

En original julefilm lavet af det amerikanske tv-selskab ABC. Filmen er fra 2007. Den handler om en ung kvinde der finder en magisk snekugle. Inde i snekuglen er der en drømmeverden fyldt med alle julens bedste sider. Det skaber et fantastisk eventyr for Angela og en god jul. Det er en udemærket familiefilm.