Julehistorier i 24 afsnit

Normalt ser vi julekalender i TV hver dag, de første 24 dage i december, men at lytte til eller læse en julehistorie kan også være rigtig hyggeligt og der findes en dele julehistorier i 24 afsnit, så man kan bruge dem ligesom en julekalender.

Vi har her fundet et par julehistorier i 24 afsnit du kan lytte til eller læse helt gratis på enten Mofibo eller Storytel i 14 dage. Der er julehistorier i 24 afsnit for børn, for voksne og for hele familien.

Kaptajn Bimses Jul

Kaptajn Bimses Jul er fra den klassiske børnebogsserie om Kaptajn Bimse. I historien følger vi Anna og Kaptajn Bimse, der har besluttet sig for at rejse til Fedtegreven i Odsherred. Her vil de holde jul med Goggeletten, slotsspøgelset, Hr. Johnson, Bøverniklen og 3 fortryllede høns. En skør, men sjov julemåned er der lagt i kakkelovnen til.

Julehistorien om Kaptajn Bimse og hans bekendte er i 24 afsnit, så det er altså muligt at lytte til en episode om dagen. Hvert kapitel varer ca. 7-8 minutter, så det er også overskueligt at lytte til hvis man har mange andre ting der skal nås. Den kan høres som lydbog eller læses som e-bog.

Find historien på Mofibo – Få 30 dage gratis her

Julens Helte

Julens Helte er en klassisk julehistorie. I historien møder man både nisser og mennesker, og kommer omkring vigtige ting som venskab, heltemod og selvfølgelig julen. I julehistorien der er i 24 kapitler følger man Line der lige er flyttet, og sikke et virvar det bliver, for der er nemlig drillenisser på spil i det nye hjem.

Som skrevet er julehistorien i 24 kapitler, og egner sig derfor perfekt til en julekalender i kan lytte til hver dag i december måned. Den er god for børn eller hele familien, og kan høre som lydbog eller læses som e-bog på Storytel.

Find historien på Mofibo – Få 30 dage gratis her

Jul i Zoo

I Zoologisk have holderne dyrerne jul sammen hvert år, og i år er ikke nogen undtagelse. Alle dyrene glæder sig: elefanterne, flodheste, aber og også bjergfolkene som opholder sig i Ugletårnet. Ingen ved Bjergfolkene findes, men da den nye direktør har planer om at nedlægge Ugletårnet, må de søge hjælp blandt de mange dyr i Zoo, så de kan nå at redde julen.

Det er en hyggelig julekalender bog bestående af 24 kapitler, et til hver dag op til juleaften. Det er mest af alt en julehistorie for børnene, men som voksen kan man jo læse den op som godnathistorie og dermed gøre det til dagens hyggestund med børnene. Julehistorien kan høres som lydbog eller læses som e-bog.

Find historien på Mofibo – Få 30 dage gratis her

Mofibos Julekalender: Invitationen

Mofibos Julekalender hedder Invitationen og handler om Bork der ikke er begejstret for chefen udskejelser, mens han laver alt det hårde arbejde på jobbet. Men det ændre sig måske da der skal findes en ny afløser til firmaet. Valget står mellem 5 forskellige uægte børn, som ikke har meget tilfælles udover ensomheden.

Følg med i dette juleeventyr der varer helt frem til og med den 25. december. Massere af spændende afsnit, som du kan læse helt gratis på Mofibo i 14 dage. Julehistorien i 24 afsnit er mest for voksne.

Ritas jul

I Ritas Jul, kæmper hende og hendes brødre en brav kamp for at skabe en hyggelig julestemning, men det er ikke nemt for Ritas far hader julen og hendes farmor er ikke meget nemmere at få i julehumør, da hun hader nisser overalt på jorden.

Det er en sjov og underholdende julehistorie for de mindste i 24 afsnit. Hvert kapitel vare ca. 6-7 minutter, så den kan sagtens kombineres med andre julekalendere i TV eller julehistorier på lydbog.

Find historien på Mofibo – Få 30 dage gratis her

Der er 24 dage til jul

Dette er ikke så meget en julehistorie, men mere en bog der skaber inspiration til julemåneden og få tiden frem mod juleaften til at flyve der ud af. Bogen indeholder flere forskellige bøger og kan benyttes som en julekalender, der hver dag giver nye ideer til juleting man kan lave sammen i familien, for at få tiden til juleaften til at føles kortere.

Der er 24 kapitler i denne juleinspirationsbog, som hver dag give ny juleinspiration. Den kan læses som e-bog gratis på Mofibo og er primært lavet til voksne, men hele familien kan indrages i mange af de ting der dukker op i julekalenderen.

Find historien på Mofibo – Få 30 dage gratis her

Williams jul

William har aftalt med sine forældre at han skal aflevere sutten til julemanden senest den 24. december. Det er ikke en nem opgave for William, men der sker så meget i december måned at han langsomt begynder at glemme alt om sutten. Se hvordan de går William når han skal aflevere sutten juleaften.

En hyggelig e-bog der nemt kan danne ramme for godnatlæsningen i hele december måned eller bare noget af måneden. Det er 58 sider, som tager ca. 1-2 timers læsning, så der skal nok noget supplerende julehistorie til.

Find historien på Mofibo – Få 30 dage gratis her

24 fortællinger

I denne juleshitorie har forfatteren Bjarne Nielsen Brovst, samlet de 24 bedste julehistorier fra hans barndom i 50’erne og 60’erne. Som læser kommer du tilbage til julen som den var i gamle dage, og stemningen bliver lagt rigtig godt.

Det er en e-bog for voksne. Især voksne der selv er vokset op i 50’erne og 60’erne vil have stor glæde af denne e-bog, fordi den vil tage dig tilbage til julen som den var på den tid.

Find historien på Mofibo – Få 30 dage gratis her

Børnenes Julekalender

Vi kender alle Brødrende Mortens Jul fra TV, men faktisk er TV julekalenderen baseret på en bog skrevet af Bjarne Reuter. Nu kan du høre hvordan de to brødre på lydbog eller læse e-bogen. Selvom du kender historien er den altid spændende at høre igen.

Find historien på Mofibo – Få 30 dage gratis her

Det var de bedste julehistorier i 24 afsnit, som du kan få julen til at gå med. Jeg håber disse anbefalinger kan få tiden frem mod juleaften til at føles lidt kortere. Har du andre julehistorier du gerne vil anbefale, så skriv gerne en kommentar herunder.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *