Julekalender til dyr

Julekalender er som regel noget der er forbeholdt børnene i familien, men man glemmer lidt at ens dyr også er en slags børn i familien. Det kan skabe meget glæde for både, dyr, børn og forældre at give en julekalender til ens hund, kat, hest eller hvad man ellers har af dyr i familien.

Når man skal finde en julekalender til sine hunde eksempelvis, så er det jo vigtigt at man finder nogle gode godbidder og ikke noget af de helt ringe udgaver som de ikke engang gider at spise.

Her har vi fundet de bedste julekalendere til dyr så du undgår dette.

Julekalender til hunde

Julekalender til hundeHunde er menneskets bedste ven og det er også et af de mest populære husdyr i Danmark, derfor er der uden tvivl mange familier der sidder og kan bruge en julekalender til hunden og det er muligvis dig. En julekalender til hunde fungere ligesom de julekalendere vi kender til børn, der er 24 låger i en papjulekalender, istedet for chokolade, slik eller et billede er der bare en godbid bag lågen.

I denne julekalender til hunde får din hund 24 låger med en ny overraskelse hver dag. Der er 24 lækre godbidder specielt udviklet til hunde, så de indeholder de råvarer og vitaminer en hund gerne skal have. Du får julekalenderen til en rigtig god pris i forhold til det indhold du får i julekalenderen og den glæde det giver din hund at få en godbid.

Pris: 35 kr.

Fås hos coolstuff.dk


Julekalender til heste

Julekalender til hesteEn hest er kategoriseret som husdyr, selvom det er sjældent man rent faktisk har hest i huset. Dem der har hest knytter sig ligeså meget til hesten som dem der har hund, derfor har det samme plads i hjertet. Det betyder også at man godt kan forkæle sin hest lidt ekstra over julen, ved at give den en god julekalender med lidt godter i.

Din hest fortjener en julekalender efter al den fornøjelse du har haft af den i løbet af året. Denne julekalender til heste er en af de bedste du finder. Den indeholder 24 gaver, 20 af dem er store lækre julekugler med smag som hesten kan gumle på, mens der også er 4 adventsgaver med der indeholder ekstra gode hestesnacks. En julekalender der kan varme lidt om din hest de kolde måneder den har foran sig i stalden.

Pris: 99 kr.

Fås hos Gymnastik og Ridesport


Julekalender til katte

Julekalender til katteHar du en kat er det ligesom dit andet barn og man knytter sig ligeså meget til en kat som til en hund. Katte er dog bedre end de fleste husdyr til at klare sig selv og kan færdes udenfor frit og længere end andre husdyr. Det der får en kat til at vende tilbage er ofte loyalitet, mad og drikke, så hvorfor ikke forkæle din kat med en 24-lågers julekalender med godbidder i forskellige former og farver.

I denne katte julekalender fra mærket Good Girl får du 24 forskellige godbidder. Alle godbidderne er specielt lavet til katte og indeholder gode råvarer og de nødvendige vitaminer for katte. Julekalenderen er rigtig billig i forhold til hvad man får for pengene og dine katte vil helt sikkert blive glade for en ekstra godbid om dagen i decembermåned.

Pris: 39 kr.

Fås hos PetDreams.dk


Nu ved du hvor du kan få julekalendere til dine dyr, eller i hvert til dn hund, hest og kat.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *