Julekostumer

af | dec 16, 2023 | Jul 2024 | 0 Kommentarer

Der findes et hav af forskellige julekostumer til børn og voksne. Jeg har her lavet et overblik over alle de bedste julekostumer og hvor du kan få dem henne. Der er julemandskostumer, snemandskostumer, nissekostumer, englekostumer og meget mere, det er bare at rulle ned af listen for at finde de kostume du leder efter.

  • Julekostumer til voksne
  • Julekostumer til børn
  • Accesories

Julemandskostume

Det mest kendte julekostume er selvfølgelig julemandskostumet. Det findes i en lang række afskygninger og nogle af dem er mere komplette end andre. Her har jeg fundet et julemandskostume der indholder julemandsbukser, bælte, julemandsjakke, julemandsskæg, paryk, nissehue, handsker og støvlecovers. Det er det perfekte julemandskostume til voksne der skal til julefrokost eller klæde sig ud som julemand for sine børn. Fås i forskellige størrelser, så de fleste kan være med.

Pris: 415 kr.

Køb julemandskostume


Julemor kostume

Til en hver julemand skal der være en julekone eller julemor som man kalder det. Et julemor kostume er et sofistikeret kostume der består af en lang flot mørkerød kjole, der går helt ned til gulvet. Kjolen består af 2 dele en lang nederdel og et korset. Med følger der også nogle flotte lange handsker, en hvid kappe til skuldrene og en nissehue. Julemor kostumet fås i flere størrelser og er genialt til forældre der ønsker at klæde sig ud sammen for deres børn eller til en julefrokost.

Pris: 339 kr.

Køb julemor kostume


Nissepigekostume

Nissepigekostume er også et populært julekostume blandt kvinder. Nissepige kostumet består af en kort nederdel, en pæn jake, bælte, nissehue og en muffe. Det er det klassiske nissepigekostume, det findes også i andre udgaver nogle er mere vovet end andre. Man kan vælge alt efter lejligheden kostumet skal bruges til, er det til familie brug eller til julefrokost i firmaet.

Pris: 329 kr.

Køb nissepigekostume


Alfekostume til mænd

Alferne er julemandens mest trofaste hjælpere. Man kan få alfekostumer både til mænd og kvinder. Kostumet til mænd består af et par grønne bukser, en rød skjorte med hvide knapper og grøn krave og så en hat i rød og grøn.

Pris: 189 kr.

Køb alfekostume


Alfekostume til kvinder

Alfekostumet til kvinder består af en 2-farvet kjole i farverne grøn og rød. Ærmerne på kjolen er hver sin farve, ligesom den er delt ned langsmidten i rød og grøn og modsat bagpå. Med følger også en flot rød og grøn alfehue.

Pris: 79 kr.

Køb alfekostume


Englekostume

Et englekostume er blandt de smukkeste julekostumer man kan få. Derfor kan det også kun fås til kvinder, men det skal selvfølgelig ikke afholde nogle mænd fra at købe det. Englekostumet består af en flot hvid kjole, et guldbælte, en glorie og vinger. Det kan fås i flere størrelser, så det passer til de fleste kvinder.

Pris: 229 kr.

Køb englekostume


Rudolf rensdyr kostume

Rudolf derimod er en han og er derfor lavet mænd. Rudolfkostumet er en heldragt i de klassiske brune rensdyr farver, som vi kender dem fra eventyrene om rudolf og julemanden. På maven sidder der en lynlås så man hurtigt kan skifte til fx et supermandskostume. Der sidder også en hætte på dragten der har en rød tud og gevir, så kostumet er fuldendt. Fås i flere størrelser og passer derfor til de fleste voksne.

Pris: 305 kr.

Køb Rudolf kostume


Snemandskostume til mænd

Snemandskostumet er et af de sejeste julekostumer der er og så fås det både til mænd og kvinder. Snemandskostumet til mænd består af helt hvide bukser og en het hvid trøje med store sorte knapper. Med følger også et bredt brunt bælte, et rødt og grønt halstørklæde samt en brun højhat. Kostumet fås i flere størrelser.

Pris: 239 kr.

Køb snemandskostume


Snemandskostume til kvinder


Julemandskostume til børn


Alfekostume til børn


Snemandskostume til børn

Snemandskostumet til børn er endnu sjovere end det til voksne. Med følger hvis bukser og trøje, sort bælte, brun højhat og en land gulerodsnæse, præcis som rigtige snemænd har. Kostumet fås i flere størrelser og kan derfor fås til børn i alle aldre.

Pris: 125 kr.

Køb snemandskostume


Nissehue

Nu er vi nået til accessories afdelingen for julekostumer og findes der et bedre sted at starte end ved nissehuen. Nissehuer kan fås i mange forskellige designs, længder, former og farver, men den klassiske nissehue har en hvis pjusket stofkant, så en flot kraftig rød farver der går ud i en spids og slutter med en hvis pjusket kugle for enden. Nissehuer kan også fås med fletninger og i andre sjove farver.

Pris: 29 kr.

Køb nissehue


Julemandsbriller

Pris: 17 kr.

Køb julemandsbriller


Julemandsstøvler med pelskant

Pris: 99 kr.

Køb julemandens støvler


Julemandshandsker

Pris: 17 kr.

Køb julemandshandsker


Julemandsskæg

Pris: 95 kr.

Køb julemandsskæg


Julemandsbælte

Pris: 75 kr.

Køb julemandsbælte


Det var listen over de mest populære julekostumer. Du kan se og købe mange flere julekostumer på coolstuff.dk. Håber du finder det julekostume du leder efter og at du får en fremragende jul.