Julelys projektor – Laser julelys udendørs

af | dec 16, 2023 | Jul 2024, Julepynt | 0 Kommentarer

Når det er jul er det også tid til at pynte med julepynt indendørs og udendørs. Udendørs julepynt kan fås i mange afskygnigner og det gælder gerne om at den udendørs julepynt skal skabe et vildt lysorgie på ens hus, den bedste måde at gøre det på at ved at købe en julelys projektor.

Når du skal finde en julelys projekter, så skal du finde en som kan give den helt rigtige effekt, så du skal købe en af ordenlig kvalitet, så derfor har vi fundet nogle af dem vi mener er de bedste på markedet til netop at give det helt rigtige julelys med projekter.

Jule laser projekter – Julelys projektor

julelys projektør - laser julelysJule laser projekter er en helt ny julelys projektor der kan lyse hele dit hus’ facade op i farverige julefarver. Den kan i princippet bruges både indendørs og udendørs, men både du og dem der passere forbi dit hus får mest ud af at set den udendørs på facaden hvor projektoren kommer til sin ret. Der er mulighed for at vælge to farvebelysninger, den ene er alt i grønt og den anden kombinere julefarverne grøn og rød.

Med en projektor som julebelysning slipper du for at kravle rundt på huset og lave farlige opsætninger af julelyskæder og julelysfigurer. Med denne projektor skal du blot påsætte det medfølgende spyd og stikke det i jorden pegende op mod husets facade.

 

i samarbejde med PriceRunner

Night Star Julelys projektor

Night Stars LaserlysNight Star julelys projektor minder meget om ovenstående julelys projektor, men det er en anden producent der står bag. Den levere et hav af prikker jukefarverne rød og grøn eller kun en af farverne. Den kan bruges både udendørs med det smarte medfølgende spid og indendørs.

Ved at sætte den op udenfor spare du kræfterne du normalt skal bruge på at hænge lyskæder og julefigurer op udenfor. Derudover kan du nemt sørge for at den ikke bruger mere strøm end du ønsker at bruge på det, ved at indstille den indbygget timer til at slukke lyset efter 2, 4, 6 eller 8 timer. Du kan med fordel købe flere af dem for at gøre dit hjem endnu mere dekorativt og julet. Ved køb af flere end 1 gives der mængderabat.

i samarbejde med PriceRunner

Magic Night laser julelys projektor

Magic nights laser julelysEr du til en lidt billigere projektor med samme funktion, så kan du gå til denne julelys projektør fra Magic Night. Den skaber det samme flotte lys med små røde og grønne prikker, der kan blive kastet op på husets store ydervægge eller gøre et værelse i huset mere festligt.

Den kan snildt tåle at stå udenfor selv de aller koldeste vinternætter, da den er lavet til at modstå temperaturer fra -20 til +35 grader. Med de 4 funktioner projektoren har, giver det dig mulighed for at variere julelyset i dit hjem. Du kan vælge at den kun skal lyse grønt, kun rødt lys, begge på en gang eller begge på en gang mens det blinker. Selve lyset kan max. dække et areal på 55 kvadratmeter, men ved køb af flere får du en god mængderabat og mulighed for at kaste lys over flere sider af dit hus.

i samarbejde med PriceRunner

Night Star projektor – årstiderne julelys

Night Start laserlys projektor årstiderneNu vender vi lige tilbage til Night Star julelys projektor, for den fås nemlig i flere forskellige udgaver, hvor hver udgave kommer med muligheden for at lyse forskellige mønstre op på væggen. I denne udgave kan du vælge mellem 6 forskellige belysninger, der hver især repræsenterer de forskellige årstider og temaer i løbet af året.

Du kan vælge at den skal lyse snefnug om vinteren, en kombination af græskar og flagermuse til halloween, balloner, stjerner eller fyrværkeri når noget skal fejres og sidst men ikke mindst hjerter, hvis kærligheden skal fejres til fx bryllup el. valentines dag. Den fungere ellers på præcis samme måde som den klassiske Night Star model, og kan klare de samme ting.

i samarbejde med PriceRunner

Night Star projektor – 5 mønstre

Julelys projektor 5 mønstreIgen er det Night Star projektor modellen, bare med muligheden for at lyse med andre mønstre. Denne model har muligheden for at lyse med 5 forskellige mønstre, som alle er inspireret af julen. Den kan lyse med stjerner, juletræer, snefnug, prikker og julestokke. Alle rigtig sjove mønstre at have med i sit store julelysshow ude i haven.

Modellen med de 5 mønstre her, kommer med alle de samme funktioner og ekstra udstyr som beskrevet i den oprindelige Night Star julelys projektor. Den kan indstilles med en timer, så du ikke bruger unødvendigt meget strøm på alt julelyset og projektoren kan sættes ned i jorden på det medfølgende spid. Prisen er den samme og ved køb af mere end 1, får du rabat.

i samarbejde med PriceRunner

i samarbejde med PriceRunner

 

Julelys udendørs – Julebelysning

Disse 5 udendørs julelys, er helt perfekt til de fleste hjem, hvis du gerne vil have et hjem der skiller sig ud fra de andre på gaden. Julelys udendørs giver med garanti en ekstra god julestemning i løbet af juleperioden, og du kan ikke undgå at få et hjem der skiller sig ud fra mængden, når du får en udendørs laserlys som julebelysning.

Hvis du gerne vil have julebelysning så er disse overstående juleprojektorer nogle glimrende julelys udendørs.