Julelyskæde til flagstang

af | dec 16, 2023 | Jul 2024 | 0 Kommentarer

Julen er lysenes tid. Her guider vi dig til de bedste og flotteste julelyskæder til flagstangen ude i din have. Hvad end din flagstang er 7 meter høj eller 11 meter høj, så kan du finde en lyskæde der passer til den, og som vil sprede hygge og julestemning hos alle der ser den.

LED julelyskæde til 8 m flagstang

LED julelyskæde til 8m flagstangEr din flagstang 8 meter høj og mangler lidt liv i løbet af de kolde vintermåneder, så passer denne lyskæde rigtig godt til dig. Længden på lyskæderne er 10 meter og de passer derfor til en flagstang på maksimalt 8 meter. Når den er blevet hejst op i flagstangen, kommet det til at ligne en lysende tippi eller kegle.

Fra flagstangens top går der 8 kæder med hver 16 blinkende lamper og 34 konstant lysende lamper. På den måde er det med til at skabe et dynamisk look til dit julelysshow i haven. Alle lamper på julelyskæden er LED-lys i energiklasse A+. Lysfarven er varm hvid og alle ledninger, lamper og transformer er lavet til udendørs brug.

Pris: 1.417,90 kr.

Fås hos Lampegiganten.dk


Stella LED julelyskæde til 8 m flagstang

Stella LED julelyskæde til flagstangHer er en anden og lidt billigere lyskæde, som også passer til flagstænger som er 8 meter høje. Den kaster samme varme hvide lys ud af sine i alt 400 LED-pærer. Alt materialet er lavet til at kunne tåle udendørs brug i den danske kolde vinter. Energiklassen på denne lyskæde til flagstænger er A++, og den er dermed en klasse bedre end ovenstående julelyskæde.

Denne lyskæde til flagstang kan faktisk fås i 2 farver, den anden farve er knap så julet men lyser bedre i dagslys. Farven hedder også dagslys og koster lidt mere end 100 kr. en den varme hvide farve, som jeg ville foretrække.

Pris: 1.181,90 kr.

Fås hos Lampegiganten


Ecolight LED Julelyskæde til 7-11 m flagstang

Ecolight julelyskæde til flagstangEr din flagstang højere end de 8 meter, skal du have fat i en længere lyskæde og det er denne her. Den er nemlig lavet til flagstænger der er op til 11 meter høje, men kan også fås til flagstænger der er fra 7 meter høje.

Lyskædens mange LED-pærere lyser med et varmt hvidt lyd, der passer godt ind i ethvert julelysshow. Der er i alt 10 snore med LED-pærer på, som kan hejses op i flagstangens top og sætte ned i jorden, så det ligner en lysende tippi/kegle. Der er dermed 2 snore mere på denne lyskæde end der er på de ovenstående. Så hvid du vil have endnu mere julelys, så er denne julelyskæde til flagstang måske et godt valg.

Pris: 968,00 kr. / 998,00 kr. / 1.022,00 kr.

Fås hos Wattoo


LED lyskæde til 10-12 meter flagstang

Ecolight julelyskæde til flagstangHar du en rigtig høj flagstang på 12 meter, som er en af de højeste man kan få i Danmark, så findes der selvfølgelig også en lyskæde til så høje flagstænger. Denne lyskæde er lavet til flagstænger der er 10-12 meter høje, men ellers sætter man den op på samme måde som de øvrige lyskæder.

Igen leverer de i alt 440 LED-pærer på lyskæden et flot varmt hvidt lys, men denne kæde kan ikke blot lyse, den er udstyret med en waterfall effekt, der betyder at lysende tændes fra top til bund så det ser ud som om at de falder ligesom et vandfald. Denne effekt kan slås fra og til som man ønsker det. Prisen er lidt højere, men det giver god mening da der skal bruges mere ledning og flere pærer til en højere flagstang.

Pris: 1.377,00 kr.

Fås hos Wattoo


Det var 4 julelyskæder til flagstænger i alle højder og i rigtig god kvalitet. Nu kan du tilføje en ekstra dimension til dit julelysshow i haven i år. Del gerne billeder eller andre lyskæde anbefalinger i kommentarfeltet herunder.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *