I julen har man som regel masser af tid og hygge sammen med familien. En rigtig hyggelig aktivitet kan være at farvelægge tegninger. Her er 5 forslag til flotte juletegninger du kan farvelægge i juletiden. Alle tegningerne er leveret af Colorstory, som er en tjeneste hvor du med et abonnement frit kan vælge, printe og farvelægge blandt alle deres tegninger. Det koster 29 kr. om måneden, men du kan prøve de første 14 dage helt gratis.

Juletræ tegningTegning af juletræ

Juletræet er omdrejningspunktet for juleaften og nogle har det endda også stående hele december måned. Sæt dig ned med børnene og farvelæg denne skønne juletegning af et juletræ, med julekugler og julepynt hængende rundt om træet. Tegningen er ideel for børn og voksne og de mange felter betyder at man kan farvelægge tegningen i mange forskellige farver. Du er velkommen til at hente tegningen gratis her eller på Colorstory.

Julemand tegningTegning af julemand

Julemanden er for mange børn en fantastisk mand/historie. Det er ham der kommer med gaverne og gør julen til det der betyder mest for de fleste børn. At farvelægge julemanden vil derfor være en hyggelig og sjov aktivitet når man alligevel skal julehygge. Denne tegning har mange muligeder og en lidt skør julemand der kan farvelægges i rød eller en hvilken som helst anden farve, lad børnene bruge fantasien og bestemme hvilket juletøj julemanden har på når det ikke er jul. Hvilken farve tøj har han fx når det er sommer, forår el. efterår?

Julesok tegningTegning af julesok

Pakkekalender er en tradition hos mange danske familier og nogle bruger en julesok til at ligge gaverne i hvad morgen (eller hver søndag morgen) i juletiden. Giv børnene mulighed for at bestemme hvordan deres egen julesok skal se ud med denne julesok tegning til farvelægning. Den er meget simpel og nem at farvelægge, så selv de mindste børn kan være med. Den er omkranset af et flot mønster som ligeledes kan farvelægges og da der er meget hvidt rundt om kan man jo også selv tegne ekstra julepynt eller gaver på papiret.

Colorstory har et rigtig stort udvalg af juletegninger. Hvis du vil have muligheden for at udskrive og farvelægge mange flere juletegninger, så kan du som nævnt prøve tjenesten gratis i 14 dage uden binding. Vælg også blandt deres mange andre tegninger.