Julekalender og adventskalender med kaffe

Uhmm kaffe! Det varmer så dejligt her om vinteren og giver os den ekstra friskhed vi har brug for når dagene bliver mørkere. Hvorfor ikke variere din kaffedrikning lidt i december måned, ved at købe en pakkekalender med 24 forskellige typer kaffe i? Vi har har samlet de bedste kaffe julekalendere her.

Vores favorit – The Brew Company Coffee Kalender

Til kaffeleskeren er her 24 lækre kopper kaffe – Et must buy til enhver kaffeelsker

i samarbejde med PriceRunner


Pakkekalender med kaffe og chokolade

Maggies kaffe pakkekalenderDer findes desværre ikke så mange rene pakkekalendre med kaffe på markedet, men det er måske også meget godt, for hvem vil ikke gerne have lidt lækkerier til kaffen. Det får man i hvert fald i denne pakkekalender, der er et mix af pakker med kaffe og pakker med chokolade. Pakkekalenderen er sammensat af Maggies og deres store udvalg af gourmet varer, hvor vi har lavet denne liste i samarbejde med kaffe-eksperten.dk

Alle pakkerne leveres indpakket og hver dag variere det mellem kaffe og lækkerier i form af chokolade og andre søde sager. Der er 24 pakker i pakkekalenderen af de 24 pakker er 7 af dem forskellige poser kaffe. Der dermed rigeligt til kaffebrugning i hele december måned.

i samarbejde med PriceRunner


Pakkekalender med kaffe, te og chokolade

Maggies kaffe pakkekalenderLigeledes kan du fra Maggies få en pakkekalender der indeholder både kaffe, te og chokolade, hvis du fx kender en der rigtig godt kan lide både kaffe og te, samt lækkerier dertil, så er det vidst denne pakkekalender de skal have.

Denne pakkekalender består også af 24 gaver, som leveres indpakket til døren. Ud af de i alt 24 gaver er 5 af dem kaffepakker, 2 af dem teposer og resten forskelligt chokolade og tilbehør til te og kaffe. Det er en rigtig fed pakkekalender til ham/hende der godt kan lide at hygge og forkæle sig selv. Desuden holder den også en varm i december måned og sørger for at der forbliver noget sul på kroppen.

i samarbejde med PriceRunner


Growers Cup kaffe julekalender og adventskalender

Growers Cup kaffe julekalenderGrowers Cup er uden tvivl den pakkekalender med kaffe vi vil anbefale dig. Growers Cup har et rigtig stærkt brand og producerer kun kaffe af absolut bedste kvalitet. De har udemærket sig ved at lave et produkt der gør det nemt at brygge kaffe hver morgen. De kalder det kaffebryggeren fordi det nærmest brygger kaffen for dig og du blot skal drikke den.

Julekalenderen indeholder 25 kaffebryggere, dvs. 1 til hver dag op til juleaften + en nytårskaffe du kan bruge en uge efter juleaften, nemlig nytårsaften. De 25 kaffebryggere kan produceres 2 kopper kaffe hver, hvilket i alt giver 50 kopper kaffe. I julekalenderen komme du til at smage på 5 forskellige kafferistninger, prøv om du kan smage forskel og finde en ny yndlingskaffe. Hver dag kommer der en kaffebrygger og en lille historie ud af dem smarte pakkekalender.

i samarbejde med PriceRunner


Noru kaffe adventskalender

Noru kaffe adventskalenderNår man vælger at give en julekalender med store poser kaffe i, så kan en adventskalender være nok, da det ellers er rigtig meget kaffe man får. Noru har derfor lavet en adventskalender med kaffe, og ikke bare en hvilken som helst kaffe, nej det er nemlig deres egen kaffe. I adventskalenderen får du 4 forskellige typer kaffe i store poser.

De 4 adventsgaver med kaffe leveres flot indpakket og for at du modtager pakkerne så friske som muligt afsendes de først den 27/11, men du kan forudbestille den allerede nu. Noru går meget op i bæredygtighed og derfor leveres gaverne også i flot genbrugspapir og bånd.

i samarbejde med PriceRunner


i samarbejde med PriceRunner

Nu ved du hvor ud kan finde den ultimative kaffe julekalender til kaffedrikkeren. God jul!

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *