Skal du give en fødselsdagsgave, julegave, barnedåbsgave eller en anden form for gave i en eller anden anledning, så er der efterhånden mange som kun ønsker sig penge i gave. Men en pengegave kan godt være en lidt kedelig gave, som selvfølgelig giver god mening at give, men som langt de fleste ikke rigtigt husker en for at have givet. Men der er flere og flere der giver pengegaver som f.eks. aktier, hvor man kan give en bestemt aktie for xxxx antal kroner i stedet for at nøjes med at give penge i gave.

Men syntes du at du vil give en gave som rent faktisk bliver husket, og helst en pengegave som kan udvikle sig til mange flere penge, som man også forventer med en gave i form af aktier, så kan kryptovaluta være svaret. Der er flere og flere der investere i kryptovaluta men det er stadig en risikabel gave at give, og kursen på kryptovaluta stiger og falder hver eneste dag. Men hvis du har mod på at give sådan en gave alligevel selvom der medfølger en stor risiko, så vil vi her hjælpe dig med de forskellige muligheder for at komme i gang.

Kryptovaluta investering

Kryptovaluta

Kryptovaluta er blevet en populær investering og for at komme i gang med at investere i kryptovaluta skal du finde en platform hvor du kan købe kryptovaluta. Kryptovaluta investering er blevet nemmere for alle der gerne vil investere i kryptovaluta, fordi du idag kan købe kryptovaluta på alle de store handelsplatforme, hvor du kan komme til at eje kryptovaluta og opbevare dem. Tidligere skulle man købe kryptovaluta på alle de mærkelige platforme som var yderst ukendte, men det er tilgængelige for alle idag.

En af de helt store platforme er eToro som er blevet populær fordi de har afskaffet kurtage og gebyrer når man investere i de fleste af aktiverne på eToro.

For at købe kryptovalutaer skal du som sagt oprette en konto på en handelsplatform, hvorefter du skal finde den