Der findes mange derude som bliver presset rent økonomisk til jul og derfor så er der mange som står i en situation at de gerne vil optage et lån trods RKI som ofte kan være svær at få lov til fordi når man først er registreret i RKI så er det ofte ikke muligt at optage lån. Men der findes alternative metoder til at få lån trods RKI som vi vil fortælle lidt om her.

Sådan får du lån trods RKI

Hvis du vil have et lån trods RKI så skal du sørge for at finde en låneudbyder der tilbyder at du kan optage lån med f.eks. en kautionist eller hvis du stiller lån med sikkerhed i f.eks. hus eller lignende. Hvis du gerne vil tage et lån selvom du er i RKI så er det dog vigtigt at du husker at lave en plan for at betale lån tilbage igen, så du ikke ender med at optage et lån du ikke har råd til at betale tilbage igen.

Det er vigtigt at du vælger at låne penge til en rente der er fornuftig så du er sikker på at du ikke ender i en ond cirkel og ikke kan få betalt tilbage overhoved, for så vil din økonomi fuldstændig ramle hvis du f.eks. har stillet sikkerhed i dit hus eller stilet med en kautionist som måske er familie eller en god ven som er nød til at betale for dig.

Hvad er et RKI lån?

Hvis du vil optage et RKI lån så kan du godt forvente at de er relativt dyre fordi de ikke er helt sikre på at du betaler lånet tilbage igen. Derfor skal du huske at tjekke godt op på ÅOP som står for de årlige omkostninger i procent, så du er sikker på at dine vilkår er fornuftige og ikke uhensigtsmæssige for dig. Der er rigeligt med steder på nettet som vil tilbyde det, så sørg for at vælge de bedste muligheder for dig.