Det er klart mest charmerende med levende lys på juletræet, men der er også mange der fravælger det fordi de synes det er for farligt. Er du ikke en af dem, så finder du her de flotteste lysholdere til juletræslys i stearin. Alle holderne er lavet så sandsynligheden for en ulykke er så lille som muligt.

Ferm Living lysholdere

Ferm Living lysholderFerm Living, som er et stærkt mærke indenfor julepynt, har lavet disse flotte juletræslysholdere i massiv messing. Den gyldne messing farve gør at de bliver fremhævet når de hænger på juletræets grene, og kontrasten til den grønne farve er virkelig flot.

De er lavet i et klassisk og flot design, uden nogle dikkedarer, hvilket betyder de passer ind i et hvert moderne hjem. I bunden hænger en flot kraftig messingskive, der sørger for at de hænger stabilt på juletræet. Derfra går en tynd guld messingstang op til spiralen hvor lyset kan sidde godt fast. Man køber 4 stk. af gangen og de kan sagtens kombineres med andre juletræslysholdere.

Pris: 249,00 kr.

Fås hos Livingshop


Forgyldt lysholder

Forgyldt lysholderEn flot forgyldt lysholder der er meget diskret og derfor ikke tager den store opmærksomhed på juletræet. De er perfekte til dig der bare skal bruge nogle gode lysholdere af høj kvalitet, til en ikke alt for høj pris. Lysholderne måler 15 cm i længden og hele vejen fra bund til top kan man følge den metalstang der er formet til en lysholder.

I bunden af juletræslysholderen er der et lille øje, i dette øje kan man selv hænge noget julepynt eller finde på andre kreative ideer for at pifte lysholderen lidt op. I toppen er en spiral bestående af 5 i højden så den holder godt fast på de ægte stearinlys der skal sidde deri.

Med andre materialer fra CC Hobby har du mulighed for at personliggøre din lysholder. Det kan du se meget mere om, ved at klikke på knappen til produktet herunder.

Pris: 140,00 kr.

Fås hos CC Hobby


Forgyldt H.C. Andersen juletræslysholder

HC Andersen juletræslysholderNordahl Andersen har lavet disse flotte holdere til juletræslys. De er inspireret er Danmarks største forfatter H.C. Andersen og alle hans mange eventyr. I alt kan du få seks forskellige lysholdere, som hver især er repræsenteret ved deres lille vedhæng i bunden, som er en figur eller ting fra et af H.C. Andersens mange eventyr.

H.C. Andersen julelysholderne er alle forgyldte og kernen er lavet af messing. De flotte vedhæng sørger for at der er noget balast i bunden så de ikke ryger af juletræsgrenene. Som nævnt fås de med 6 forskellige vedhæng i bunden: et julehjerte, juletræ, soldat, ballerina, den grimme ælling og nattergalen.

Pris: 175,00 kr. pr. stk.

Fås hos Smykke Mester

Har du andre ideer eller kender til andre lysholdere til juletræet, som du synes er flotte, må du meget gerne dele et billede af dem i kommentarfeltet herunder.