Det at finde en mandelgave kan faktisk ofte vise sig at være den gave der bliver sværest at finde omkring juletid. For dig der skal købe gaven er det en stor udfordring at finde på noget som alle vil blive glade for og kunne bruge, og det kan være svært hvis der både er børn og voksne i selskabet. Her kommer der 5 gode bud på en god mandelgave.

For at alle kan få noget ud af ideerne på denne side, har jeg delt det op i 3 kategorier:

  • Mandelgaver til alle
  • Mandelgaver til voksne
  • Mandelgaver til børn

Mandelgaver til alle

Herunder finder du 5 mandelgaveideer som alle i familien vil bliv glade for. Det kan godt være at nogle af dem er lidt på kanten, men det afhænger også af yngste mand i familien, så det er op til dig at vurdere.

Chokolade

Der er ikke nogen som chokolade ikke falder i god jord hos. De fleste mennesker holder af at spise chokolade hvad enten det er morgen, middag, aften eller snack, så er chokolade altid velkommen. Det er derfor den perfekte mandelgave.

Et godt bud på chokolade du kan give er …

Pris:

Lakrids/chokolade kugler

Efter Bülow lakrids blev populært, begyndte alle at lave nogle små lækre kugler der kombinerede lakrids med et overtræk af chokolade. Det er blevet en kæmpe succes og det lader til de fleste af os danskere er vilde med det, altså må det udgøre en god mandelgave.

Denne gaveæske …

Pris:

Quizspil

Quizspil er for hele familien, så længe man sørger for at vælge et hvor alle kan være med. Det noget der skaber glæde for den der får spiller og mange fremtidige hyggestunder med familien.

BezzerWizzer er et af de mest kendte quizspil. Denne lommeudgave er en rigtig god mandelgave fordi prisen er acceptabel og så er det en god blanding af spørgsmål, der gør at alle vil kunne være med i quizspillet.

Pris:

Julepynt

Når nu det er jul, så er det oplagt at give noget julet i mandelgave som fx noget julepynt. Julepynt kan være mange ting, derfor skal man købe noget sjovt eller specielt julepynt hvis det skal være til en mandelgave.

De her …

Pris:

Og det var Danmark

Og det var Danmark er en klassisk mandelgave. Det er flere 100 sider med sjove striber laver af en af Danmarks bedste stribenter. Den kan fås både som en års kalender med dato på hver af de i alt 365 striber eller man kan købe en bog også med flere 100 striber. Personligt vil jeg anbefale ‘Og det var Danmark’ kalenderen som mandelgave, da vi alligevel snart træder ind i det nye år når mandelgaven gives.

Pris:

Mandelgaver til voksne

Holder man jul kun i selskab med voksne eller i et selskab hvor børnene er for små til at kunne deltage i jagten på mandlen, så er der her 5 bud på mandelgaver til voksne.

Vin

Vase

Lysestage

Vinudstyr

Mandelgaver til børn

Julekalender DVD