Nissehue til baby

af | dec 16, 2023 | Jul 2024 | 0 Kommentarer

Nissehuer er en del af den danske jul. Mange tager dem på og går med dem hele december måned, mens andre bruger dem til bestemte lejligheder. Er du på udkig efter en nissehue til din baby, så se her hvilke muligheder der er for at få en nissehue til babyer.

Klassisk nissehue til baby

Minymo babynissehueEn hel klassisk nissehue som vi kender den, men en hvid kant i bunden, en rød kegle som slutte med en hvid kvast på toppen. Denne nissehue fra børnetøjsmærket Minymo, er lavet i et helt klassisk design og i blød kvalitet for babyens komfort. Nissehuen fås i 3 forskellige størrelser, og kan også fungere som varm hue når man har babyen med på tur.

Pris: 79,95 kr.

Fås hos Coolshop

Hjemmestrikket nissehue til baby

Nissehue til baby strikkeopskriftEr du type der foretrækker at strikke frem for at hækle, så findes der ligeledes et strikkekit, med strikkeopskrift på nissehue til baby samt garnet der skal bruges til at strikke den. Igen kan du selv sammensætte farverne på garnet, men det oplagte er selvfølgelig at vælge rød og hvid. Kan strikkes i størrelse fra babyen er 1 måned gammel.

Pris: 45,00 kr.

Fås hos Rito

Hjemmehæklet nissehue til baby

Nissehue til baby hækleopskriftMangler du noget at hygge dig med eller vil du bare gerne give dit barnebarn en sød gave, kan du også vælge at lave en nissehue selv. Her er der et hæklekit til at hækle en lille nissehue der passer til babyer fra 6 måneder. Du kan selv hækle den ud fra den medfølgende opskrift, og det er også muligt selv at vælge farverne på garnet.

Pris: 92,00 kr.

Fås hos Rito

Mini Q Ture babynissehue blå el. rød

Mini Q ture nissehue baby rød og blåLeder du efter en nissehue til din baby der også kan bruges som almindelige hue, og holde din babys øre varme i de kolde vintermåneder, så er denne hue fra Mini Q Ture et godt bud. Den er lavet i rigtig lækker, varm og tyk kvalitet, så den kan holde de små øre varme selv når det bliver rigtig koldt. Den er lavet i rigtig lækkert merino uld og har mærkningen oeko-tex, hvilket betyder den er økologisk. Nissehuen fås også i farven mørkeblå.

Pris: 299,00 kr.

Fås hos Babyfryd

Klassisk babynissehue

Lekmer nissehue baby polyesterHer er igen en ret klassisk nissehue, med en hvis kvast og hvid kant om hovedet, og så en råd kegle der imellem. Den er lavet i polyester og der er derfor ikke gjort noget særligt for kvaliteten, men den har en god pasform og er meget billig. Stoffet er lavet lidt pjusket, så den er rimelig blød at røre ved. Nissehuen fås hos legetøjsgiganten Lekmer.

Pris: 79,00 kr.

Fås hos Lekmer

Hust & Claire babynissehue

Hust Claire babynissehueSuper flot og charmerene nissehue fra mærket Hust & Claire. Den er lavet i lækker bomuldsstrik, i en flot dyb rød farve og i grå melange. Selve huen består af den dybe røde farver, mens kvasten er melange grå, og kanten i blødt bomuld er en blanding af de to farver i tværgående striber. Foran sidder der et lille mærke, så man kan se den er fra Hust & Claire. Rigtig skøn og dejlig nissehue til babyer i bedste kvalitet.

Pris: 149,95 kr.

Fås hos Trendyshop

Klarborg nissehue til baby

Klarborg nissehueKlarborg er et skønt mærke, der har eksisteret i mange år og de er især kendt for deres mange sjove nisseskulpturer. Nu kan du altså også få en Klarborg babynissehue. Den er lavet i 100% polyester og kan derfor nemt vaskes ved 30 grader. Den fås i en størrelse 50 der passer til babyer fra 0-6 måneder ca.

Pris: 99,00 kr.

Fås hos Bekko

Rund top nissehue til baby

Baby top nissehueDenne nissehue til babyer er lavet i en lækker kvalitet, som består af et mix af bomuld og polyester. Det betyder at den kan tåle lidt af hvert, og nemt vaskes hvis den skulle blive beskidt. Nissehuen er formet som en tophue, og passer derfor perfekt til babyens lille runde hoved, der som regel ikke har så meget hår til at holde varmen. Den passer bedst til babyer der målet 22 x 29 cm over hovedbunden.

Pris: 89,00 kr.

Fås hos Giggles

Det var de bedste nissehuer vi kunne finde til babyer. Jeg har forsøgt at gøre udvalget nuanceret, så der er lidt for en hver smag. Nogle er billige, nogle er dyre, nogle er rigtig god kvalitet andre knap så god, og så er der også mulighed for at gøre det selv.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *