Gaver til pakkeleg

Pakkelegen den er altid sjov. Men mangler du inspiration til at finde nogle gode gaver til årets pakkeleg, så har vi her samlet de bedste gaveideer til pakkeleg. Vi har taget udgangpunkt i at gaverne ikke skal koste mere end 50 kr. så alle kan være med, og det er jo også bare for hyggens skyld man spiller pakkeleg.

Pakkeleg overraskelsesgave

Maggies gaver til pakkelegShoppen Maggies har valgt at gøre det rigtig nemt for dig. Hos dem kan du købe en gave til pakkeleg for 35, 40 eller 50 kr. og så vælger de hvad der skal i den og pakker den ind for dig. På den måde ved du heller ikke selv hvad du bringer til bordet når pakkelegen går i gang, og så bliver det kun endnu sjovere.

Alt du får at vide om pakken inden du køber den er at den indholder delikatesser fra deres webshop, som fx chokolade, kaffe, te, julepynt, lysestager eller lignende. En ting er helt sikkert og det er at både du og sine medspillere bliver overrasket over hvad der er i pakken. Gaverne indeholder primært ting til voksne, men ikke noget som børn ikke kan få.

Pris: 35,00 kr. / 40,00 kr. / 50,00 kr.

Fås hos Maggies


Luksus gavekort

Luksus gavekortVil du gerne ramme bredt med din gave til pakkelegen, så kan du vælge at købe et luksus gavekort. Et luksus gavekort gælder til alverdens butikker på nettet, og modtageren vælger selv hvilken butik han/hun vil bruge sit gavekort i. Gavekortet kan fx bruges hos Saxo, Inspiration, Matas, ParadisIS, Zalando eller mere end 100 andre steder på nettet eller i butikker.

Med et gavekort har du også mulighed for virkelig at overraske dine medspillere. For da gavekortet blot er et stykke papir, kan du pakke det ind på mange sjove måder og dermed snyde de andre i pakkelegen. Du kan fx pakke gavekortet ind i en kæmpe papkasse eller putte det ned i en flaske som var det flaskepost.

Pris: 50,00 kr.

Fås hos Sendentanke


Planter på dåse

Planter på dåseDette er en sjov lille gimmick, som faktisk er blevet ret populær at give i gave. Den er god til fx en værtindegave der skal være lidt anderledes, men også som pakkelegsgave. Det er præcis hvad det lyder som om. En dåse, som vi kender det fra sodavand, men her bare med en plante i.

Dåsen kan fås med mange forskellige planter, både nogle der giver blomster, men også nogle planter der giver spiselige bær eller krydderier. Du kan vælge mellem 7 typer planter: solsikker, Dahlia, Petunia, jordbær, Pelargonie, oregano og persille. Dåsen skal blot åbnes og vandes, så skyder planten stille og roligt op. Lige nu kan du få 3 konservesplanter for 2 pris.

Pris: 39,00 kr.

Fås hos Coolstuff


Magisk sne

Magisk sneSne ved juletid er noget af det vi elsker aller mest, desværre har det været småt med det de seneste par år. Men med lidt magi kan du sørge for at der kommer massere af sne til jul. Her får du et lille reagensglas med magisk snepulver i, og når det bliver blandet med vand så vokser det til 100 gange dets oprindelige mængde.

Det er en rigtig sjov gave at gave med til en pakkeleg, da de fleste af os vil blive glade for en ordentlig omgang sne til jul. Det kan bruges til alle mulige formål, nisselandskab, leg, pynt, det er kun fantasien der sætter grænser. Skal du deltage i pakkeleg flere gange i løbet af julen, så kan du med fordelkøbe 3 stk. for 2 pris.

Pris: 39,00 kr.

Fås hos Coolstuff


Retro popcorn med sjov smag

Sjove popcorn med smagSlik og andre søde og usunde sager, er altid gaver der falder i god jord til en klassisk pakkeleg. Hvorfor ikke spice gaven lidt op, ved at købe en pose retro popcorn, som virkelig kan udfordre smagsløgene. Du kan benytte dig af tilbuddet 3 for 2 og få et par poser i reserve til andre anledninger.

En pose retro popcorn indeholder 35 gram popcorn. De fås i 5 forskellige smagsvarianter, som alle er meget specielle: Rabarber og dessertcreme, kirsebær, citron og lime, jordbær, og creme og sidst men ikke mindst cola. Alle typerne af popcorn er 100% veganske og glutenfri, så skulle der sidde en allergiker ved bordet er det en smart gave.

Pris: 29,00 kr.

Fås hos Coolstuff


Anti-stress julemand

Vi kender allesammen anti-stress værktøjet lavet af skumgummi, som man kan sidde at trykke sammen med hånden. Det kan være rigtig deligt for de fleste at have, da det giver en rar fornemmelse at sidde og klemme det sammen i hånden. Derfor er det også en god og billig gave til pakkeleg, som alle kan bruge.

Men denne anti-stress er lavet med udseendet som en julemand, og er derfor endnu bedre til en pakkeleg der oftest finder sted i julemåneden. Den er lavet af samme lækre materiale, men ligner en julemands hoved, og så er den også farvet i de rigtig farver, skægget er hvidt, huen rød osv.

Pris: 14,95 kr.

Fås hos Pakkekalender.dk


Snespray

Tidligere skrev vi om magisk sne, der kunne sørge for årets hvide jul, men man kan da også bruge en snespray eller sne på dåse som det populært bliver kaldt. Med sne på dåse kan du sprøjte sne overalt på lofter, vinduer, vægge, gulve, dekorationer, udendørs osv. men jeg vil anbefale at det holder udendørs eller på dekorationer og vinduer.

En snespray er en sjov pakkelegsgave for alle børn, og enhver voksen der holder af julen og julepynt kan bruge den til at pifte alle juledekorationerne lidt op. Det er en nemt og billig pakkelegsgave der kan fås i de fleste butikker, men ellers kan du købe den online på Pakkekalender.dk der har specialiseret sig i gaver til pakkeleg.

Pris: 29,95 kr.

Fås hos Pakkekalender.dk


Mandala malebog

Igen er her en gave der er ideel for både børn og voksne. Alle børn elsker malebøger, uanset hvad der skal farvelægges i dem og for voksne er det et afstressende værktøj, der kan skabe et frihedsrum i hverdagen.

I stedet for at købe en meget dyr og fin mandala malebog, så kan du her få en billigere udgave der egner sig rigtig godt til en pakkeleg.

Pris: 34,95 kr.

Fås hos Pakkekalender.dk


Smartphone handsker

Vi kender alle problemet om vinteren når vi har vanter på, så kan vi nemlig ikke bare trykke på vores smartphones. For at gøre ens smartphone smart igen, er man derfor nødt til at have et par smartgloves. Det er handsker hvor du fingrespidserne er lavet specielt til at kunne trykke på en skærm.

Det er de færreste der ikke vil kunne bruge sådan et par handsker, så er det en god pakkelegsgave? ja det vil jeg i den grad mene, eftersom langt de fleste af os har en smartphone.

Pris: 24,95 kr.

Fås hos Pakkekalender.dk


Nissehue

Nissehue til pakkelegEn hver julefest har brug for en nissehue og til de fleste julefester skal der spilles pakkeleg. Medbring derfor denne nissehue som pakkelegsgave, så du selv eller en der mangler nissehuen til julefrokosten, har muligheden for at vinde en i løbet af aftenen. Når først man har fået denne nissehue i hus, kan den jo bruges resten af december og igen næste år.

Nissehuen er ikke bare sjov, men den er også varm og lavet i god kvalitet. En der virkelig elsker at vise sin kærlighed til julen kan derfor snildt have den på i stedet for sin almindelige hue hele vinteren, eller i hvert fald til julen er overstået.

Pris: 39,00 kr.

Fås hos Festli

Inspiration til pakkelegsgaver

Nu har vi givet dig lidt inspiration, men da vi ikke vil fortsætte med det i en evighed har vi fundet et par links til nogle webshops, der har samlet alle deres bedste bud på gaveideer til pakkeleg på en side.

Har du selv andre gode ideer til pakkeleg gaver, så må du meget gerne dele dem i kommentarfeltet herunder. Det gælder også hvis du har nogle fantasifulde måder at pakke gaverne ind på, så man virkelig kan snyde de andre deltagere.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *