Der er mange studerende og der er mange unge mennesker som hellere vil bruge deres penge på fest og farver. Derfor kan deres køkken, stue, toilet mm. godt halte lidt. Så her er lidt gave inspiration til ham/hende, som ikke for valgt de praktiske ting, frem for de sjove.

Toilettet – rummet der stinker(mænd)

Det kan godt være der nu generaliseres nu, men tror ikke der er noget ramaskrig når jeg siger at mænd generelt er dårligere til at holde hygiejnen på toilettet. Det nemmeste ville jo være at give dem en rengøringsdame, men det tror jeg de fleste godt kunne tænke sig. I stedet så hjælp den stakkels mand, så pigerne ikke løber skrigende bort bare ved lugten af hans toilet. Dette kan nemt løses ved enten at give nogle duftepinde, en duftmaskine eller noget andet der dufter! I kan selvfølgelig også bare give dem et kursus i at gøre rent… Det skal siges at jeg i skrivende stund identificere mig som mand, og mener derfor jeg har lov til at skrive sådan om mit eget køn! Og som kvinde er der stor sandsynlighed for, at der ikke er et dissideret lugtproblem, men uanset om det er eller ej, ja så er der stor chance for at hun godt kan lide ting der dufter! Ligesom 99% af jordens befolkning. Derfor er et duftelyst, pinde eller andre duftende ting stadig god gave – Uanset om det er til toilettet eller stuen.

Køkkenet – rummet med de mange gaver

Uanset om du skal holde fest, eller bare skal holde gang i hverdagen, er det vigtigt med et velfungerende køkken. Hvis vi skal hjælpe de unge mennesker med, at få lidt mere kvalitet i deres liv, vil en hjælpende hånd netop her, være til stor hjælp. Der går mange gode historier om køleskabe der er fyldt med frysepizzaer og andet mad der ikke høre til i køleskabet, men i en fryser. Men mange studerende har desværre kun den der lille køleboks der er på størrelse med en forvokset måltidskasse. Så et velfungerende køleskab, med tilhørende fryser sektion, vil helt sikkert være en stor hjælp for mange unge mennesker. Og opvaskemaskine! Og i tilfælde af at der ikke er plads til en hel opvaskemaskine, kan man både få bord opvaskemaskiner samt små opvaskemaskiner der er ca. halv størrelse.

Spisestuen – Hvor vi alle samles

Uanset om det er jul, nytår eller en anden højtid eller bare en standard fredag aften, ja så er det spisebordet som vi samles omkring. Her er borddækning selvfølgelig vigtig når der skal være fest. Så hvis det er en gave til din datter/søn, så kan du være den seje og søde forældre, som sørger for at dit barn har den fede fest der bliver husket. Det behøver selvfølgelig ikke kun at være til festen, men måske bare til når du selv kommer på besøg eller når han/hun skal date. Borddækning kan dække meget, men ofte har vores unge mennesker heller ikke den store plads, eller måske ikke en rigtig spisestue. Derfor kan et rundt spisebord med udtræk være den perfekte løsning til problemet. Runde borde er meget praktiske til små boliger, og med udtrækningen er der også plads når du kommer på besøg.

Soveværelset – Hvor magien sker(forhåbentlig)

Bare rolig, vi foreslår ikke at du skal købe en bog eller dvd i hvordan man er bedre i sengen. Men hvis du nogensinde skal have de der børnebørn, så kan du vel lige så godt hjælpe lidt? Nyt sengetøj er altid en god ide. Vi kender alle følelsen af at lægge os ned på frisk silkesengetøj, det er bare lækkert! Og hvis det ikke er nok, så er en dobbelt dyne altid en vinder. Så får kæresten måske mere lyst til at blive og sove? Og før du ved af det har du det barnebarn du altid har drømt om. Og hvis pengene virkelig brænder i lommen, ja så er en ny seng altid en god ide. Af en eller anden grund er der en uskreven lov om, at de unge skal have dårlige senge, og det er jo synd!