Vil du gerne give et slips i gave men er usikker på hvilket slips du skal give, så vil du med denne guide kunne finde nogle af de flotteste blå slips til mænd uden at skulle lede internettet tyndt eller uden at du skal besøge alle butikker i området for at finde det rigtige.

Længde på slips

Når du skal give et slips i gave så er det utrolig vigtigt at du finder et slips der har den rigtige længde. Længden på et slips skal være sådan at tippen af slipset rammer bæltet og her er det nemlig vigtigt at du finder den rigtige længde til det slips du vil give i gave.

Dette er dog relativt nemt at finde fordi de fleste slips er one size og derfor kan tilpasses relativt simpelt ved at binde slipset og trække i den inderste del af slipset indtil det passer i længden.

Hvordan binder man et slips?

Der findes mange måder at binde et slips på og der er ingen bestemt måde der er mere rigtig end andre måder at binde slips på som kan være alt fra den klassiske måde at binde det på til den velkendte winsor knude som er yderst populær til de pænere anledninger eller til direktøren i en virksomhed.

Du kan finde mange guides rundt omkring på internettet som kan hjælpe dig med at binde slipseknuder og lære dig simple måder at binde et slips på så du indenfor 10 til 15 minutter kan binde et slips. Og når du først har lært at binde et slips så glemmer du det aldrig igen. Du kan finde en guide til hvordan du binder et slips her hvis du gerne vil have flere måder at binde det på.

slips til mænd

Slips mode

Der er altid ny slips mode til mænd og det kan være svært at følge med. Men der vil altid være de klassiske slips som er tidsløse og som var på højeste mode for 50 år siden og som stadig er den højeste mode, såsom de klassiske sorte og blå slips.