Spil den store pakkeleg hele december på DR.dk

af | dec 16, 2023 | Advent, Jul 2024, Julegaver | 0 Kommentarer

December måned handler om at være i julestemning og hygge sig. Danmarks Radio har gjort en ekstra indsats for at du kan holde dig i julehumør hele december, de afholder nemlig hvert år Den Store Pakkeleg. I den store pakkeleg kan du vinde præmier hver dag fra den 1.-24. december, samt ekstra præmier hver søndag i advent og på tilfældige dage vil der også være ekstra præmier. Den 24. december vil der også være en vinder af hovedpræmien.

Den Store Pakkeleg forklaret

Det hele går ud på at samle så mange pebernødder som overhovedet muligt, hvis man vil vinde nogle af præmierne. Hver dag i december måned får du 3 raflebægere, som du kan bruge til at deltage i 3 pakkelege. I pakkelegene må du tage en gave hver gang du slår en 6’er. Hver gave indeholder enten pebernødder, eller også kan de indeholde fx en guldterning der gør at du kun slår 6’ere, du kan vinde ekstra raflebægere som gør at du kan spille med i en pakkeleg mere, og andre fordele. Det er derfor vigtigt at deltage hver dag, hvis du vil vinde hovedpræmien.

Kom i gang med DR’s Store Pakkeleg

Gevinsterne i pakkelegen

Pebernødderne fungere som lodder, og jo flere pebernødder du har des større sandsynlighed er der for at du vinder nogle af præmierne der udloddes i løbet af december. Der udloddes både præmier på daglig basis, hver advent, så er der nissegaver som man aldrig ved hvornår udloddes og sidst men ikke mindst er der hovedpræmien.

Kalendergaver

Kalendergaverne er de præmier der uddeles dagligt. Det er de mindste gaver/præmier i spillet og hver dag i december er der 10 præmier på højkant, til hver en værdi af 100 kr. Det er gavekort der er præmien og alle 10 gavekort har en værdi af 100 kr.

Adventsgaver

Adventgaverne bliver kun uddelt hver søndag i december, men er til gengæld også noget større end de daglige præmier. Adventgaverne består af 4 gavekort på hver 1000 kr. og det er 4 gavekort der bliver udloddet hver søndag i advent.

Nissegaverne

Nissegaverne tilføjer en lille ekstra spændning til spillet, for man ved aldrig hvornår man har chancen for at vinde en nissegave. Nisserne kan vælge at komme med ekstra gaver når som helst i løbet af december. Det er dog sikkert at de dukker op med en ekstra gave 6 gange fra den 1.-24. december, og alle 6 ekstra gaver har en værdi af 5.000 kr.

Hovedpræmien – Den Store Julerejse

Hovedpræmien i Den Store Pakkeleg er et rejsegavekort til en værdi af 20.000 kr. Vinderen af hovedpræmien bliver trukket juleaften den 24. december. Vinder du hovedpræmien kan du dermed invitere hele familien på ferie.

God fornøjelse med Den Store Pakkeleg, og held og lykke! 🙂

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *